ID&T


Studio 80

Weekoverzicht

Other Stuff To Dance To Electronica/Breaks/IDM
Donderdag 6 juli
22:00 uur
Entree: 5 euro

Studio 80 organiseert in samenwerking met het Label Humanworkshop de avond Other Stuff To Dance To.
Op deze tweede editie van Other Stuff To Dance To ligt de nadruk op breakbeats en grooves. Humanworkshop-artiest Leisure-B, o.a. bekend van Lowlands 2004, opent de avond met een live vertolking van zijn nieuwste tracks. Monseigneur Leisure staat bekend om zijn grootse geluid en ronduit stevige groove, qua tempo balancerend rond breakbeat en drum & bass, en sterk beïnvloed door Oost-Europese klanken en instrumenten.

Een tweede Humanworkshop artiest, BASIC [o.a. Lowlands, Toon festival], voorziet de avond van een speciale 'Illegal Remix set', waarbij hij zijn remixes en mash-ups van allerlei bekende en onbekende artiesten uit alle hoeken van het muzikale spectrum tot een grote IDM/breakbeat-soep roert. Afsluiter van de avond is de ronduit geweldige dj Sah Selecter van het Wirwar Soundsystem. We hebben zelden een dj zo hard aan het werk gezien op het podium. Hij mixt als een bezetene, maar superstrak, en zijn sublieme platenkeuze bevat een breed scala aan opzwepende, hectische, energieke breakcore en jungle. Verder voorziet resident-dj Salvador de avond van bijpassende plaatjes.

Welcome To The Future 80.1
Vrijdag 7 juli
22:00 uur
Entree: 6 Euro

Lights: Gert Hoek & Yvonne
Op vrijdag 7 juli een speciale editie van Welcome to the future, ter gelegenheid van het 1-jarige bestaan van Studio 80! Het succesvolle G04 samenwerkingsverband van Handel, Le Clic en Quazar levert weer het grootste aantal djs op deze jubileumeditie, met Le Clic-djs Julien Chaptal, Noah Pepper en Aron Friedman, Quazar Soundsystem featuring Jobez en natuurlijk dj Eric de Man.
En dan introduceren we nog twee special guests. Dj-producer en zangeres Zoë Xenia, een van de grote Amsterdamse minimal-talenten van dit moment, maakt haar debuut op het Welcome To The Future-podium. Evenals Kamil Zalewski, een van de djs uit de legendarische Arnhemse housescene, die weer helemaal terug is. Momenteel is hij met Eric de Man nieuwe tracks aan het opnemen.
Lil Ds Spacepaleis in de tweede zaal is het domein voor spacey chill out en minimal. Hier draait onze minimal queen samen met dj Esther in een zes uur durende, duizelingwekkende, muzikale trip.

www.welcometothefuture.nl

MULTISEXI 80.1 IQA (International Queer Army)
Zaterdag 8 juli
23:00 uur
Entree: 7,50 euro

Het tweede weekend van juli viert Studio 80 zijn eerste verjaardag onder het
motto 80.1 (EightyPeriodOne). Zaterdag 8 juli vieren we de verjaardag met een speciale editie van MULTISEXI met als Internationale gast-dj Luke Howard (bekend van het duo The Most met Princess Julia). Hij is onder andere resident in The Cock, Queer Nation en Horse Meat Disco. Ook Bijker, Eva Maria en Neal Evans laten zich van hun beste kant horen. Daarnaast onze vaste Multisexi-crew: RFH Delfos, Dig Nampook en Technick.
Verwacht : rauwe Disco, Electro, Indie, Gitaarpop en nieuwe elektronische tunes...... Visuals&Art worden verzorgd door Erik Alkema en Spinefish. Het feest begint om 23.00 uur en duurt tot erg laat. Kom vroeg om teleurstelling te voorkomen!

Wekelijks terugkerende radioprogrammering

Elke Dinsdag

Beautiful Extremes
20:00 22:00

Het programma waarin de grenzen van de dance verkend en overschreden worden! Met aandacht voor alles van clickhouse en broken beats tot electro(clash), electronics en downtempo. Iedere dinsdag tussen 20.00- 22.00 uur gepresenteerd door Oscar Smit (bekend van VPROs 3voor12 / Club Lek) en live te beluisteren via de Studio 80 stream.

Elke Donderdag

Planet Rock
20:00 22:00

Eric de Man en Jefferson, presenteren elke donderdag tussen 20:00 en 22:00 Planet Rock. Planet Rock staat voor dansvloergerichte muziek en is een muzikaal doorgeefluik met de nieuwste trends. Wekelijks worden djs uitgenodigd om de nieuwste platen te komen draaien en te vertellen wat er allemaal speelt. Naast muziek ook een hoop onzin en gezelligheid.

Elke Vrijdag

Radio Tosti 18:00 20:00

Elke week vanuit Studio 80 is er Radio Tosti met djs Aron Friedman, Lauhaus, Melon en host Beee. Tijdens deze show hoor je de vetste minimal platen en de laatste nieuwtjes uit de scene.

Welcome To The Future 20:00 22:00

Wekelijks vanuit Studio 80 de inmiddels welbekende radioshow Welcome To The Future. Gert van Veen (Quazar), Julien Chaptal en Noah Pepper (Le Clic) presenteren hier twee uur lang een programma met de nieuwste platen en de laatste ontwikkelingen uit de dancescene.

Studio 80

Geplaatst op: 04-07-2006