Politieberichten Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht, 06-07-2006

Bromfietser overleden na ongeluk

DE BILT De 21-jarige bromfietser uit Utrecht die dinsdag 4 juli rond
16.40 uur ernstig gewond raakte bij een eenzijdig ongeval aan de Prof. Dr. P.J. Crutzenlaan is overleden (zie persbericht van 5 juli 2006). De man werd met ernstige verwondingen aan zijn hoofd met een traumahelikopter overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Utrecht.

Aanrijding

DE BILT Woensdag 5 juli vond op de kruising van de Utrechtseweg met de Universiteit rond 15.00 uur een aanrijding plaats. Een voertuig kwam hierdoor in een greppel terecht.

Het ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt omdat een 49-jarige automobilist uit Utrecht door rood reed en tegen de auto van een 61-jarige inwoner van Baarn botste. Door de aanrijding kwam de automobilist uit Baarn met zijn voertuig in een greppel terecht. Alle betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De inwoner uit Baarn kon na onderzoek het ziekenhuis verlaten, de Utrechter moest daar blijven (letsel onbekend).

Fietsster geschept door auto

WERKHOVEN Woensdag rond 13.00 uur is een 15-jarige meisje uit Werkhoven gewond geraakt toen zij vanaf een erf de Korte Zuwe op wilde fietsen. Zij zag een auto over het hoofd en de bestuurder (43 jaar en afkomstig uit Doorn) kon een aanrijding niet voorkomen. Het meisje viel en hield aan het ongeluk enkele schaafwonden en een snee in haar been over.

Politiebureau Odijk beperkt open tijdens de zomervakantie

ODIJK - In verband met de vakantieperiode is het politiebureau in Odijk beperkt geopend voor publiek. Dit geldt voor de periode van maandag 10 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Het bureau in Odijk is normaal geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.

Een groot aantal dagen zal het bureau in Odijk met name in de maand juli voor publiek gesloten zijn. Inwoners kunnen in deze vakantieperiode terecht bij het politiebureau in Zeist, Utrechtseweg 141. Dit bureau is 24 uur per dag geopend.

Om teleurstelling aan de deur van het bureau in Odijk te voorkomen raden wij het publiek aan eerst contact op te nemen met het politiebureau in Zeist om te informeren of het bureau in Odijk geopend is. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Bij spoedeisende en levensbedreigende situaties, maar ook bij heterdaad meldingen van misdrijven of verdachte situaties, belt u het alarmnummer 112. De politie is dan binnen 10 minuten aanwezig. Geen spoed, wel politie nodig? In dit geval kan men de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).