Politieberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 06-07-2006

Alcomobiliste voor vierde keer aangehouden

RHENEN- In de nacht van woensdag 6 juli op donderdag 7 juli heeft de politie een 26-jarige inwoonster van Veenendaal betrapt op rijden onder invloed. De vrouw die al bekend stond bij de politie als recidiviste, werd rond 03.30 uur aangehouden op het Paardenveld in Rhenen. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies zij 505 ug/l. Dit was de vierde keer binnen vijf jaar dat de Veenendaalse een glaasje teveel ophad tijdens het autorijden. Vanwege deze reden volgde ze al de verplichte cursus educatieve maatregel alcohol en verkeer (EMA). De vrouw moest haar rijbewijs inleveren.

Auto tegen boom

WIJK BIJ DUURSTEDE Op woensdagmiddag rond 16.30 uur raakte een 87-jarige vrouw gewond nadat zij met haar auto frontaal tegen een boom was gereden.

De inwoonster van Huis ter Heide reed na een rotonde te vroeg de Romeinenbaan op en kwam hierdoor bij het busstation uit. Aan het einde van deze baan bevindt zich een knik. Hier is het slachtoffer rechtdoor gereden tegen een boom. De automobiliste had verschillende schaafwonden en blauwe plekken, maar was nog goed aanspreekbaar. Voor de zekerheid is zij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Aanrijding tussen auto en fiets

VEENENDAAL Op woensdagmiddag rond 14.40 uur vond op de Jan Steenlaan een aanrijding plaats tussen een auto en een fiets.

De 38-jarige automobiliste uit Veenendaal reed met haar auto vanuit de Ferdinand Bolstraat de Jan Steenlaan op. Hierbij had zij echter niet goed gekeken en botste tegen de 43-jarige fietser op die uit de richting van de Adriaen van Ostadelaan kwam. De Veenendaaler liep hierbij enkele lichte verwondingen op. De auto kwam er met een paar krassen en deuken vanaf.