Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 06-07-2006

Verdachten aangehouden

s-Hertogenbosch Een 22 jarige man uit Drunen en een 23 jarige man uit Elshout zijn op 5 juli 2006 aangehouden ivm diefstal van koper vanaf een bouwterrein aan het Muntelbolwerk te Den Bosch. De mannen zijn inverzekering gesteld.

Verdachte poging inbraak aangehouden

s-Hertogenbosch Een 44 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 6 juli 2006 aangehouden ivm poging inbraak in een café aan de Markt te Den Bosch. De 38 jarige bewoner werd wakker van getik tegen een ruit en toen hij in het café kwam, zag hij dat de deurruit vernield was en een man bezig was om het slot te openen. Toen de verdachte de bewoner opmerkte vluchtte hij weg, doch de bewoner wist hem te achterhalen. Terwijl de bewoner de verdachte in het café ophield, probeerde deze nog met een glasscherf de bewoner aan te vallen. De man is inverzekering gesteld.

Verdachte belediging en rijden onder invloed aangehouden

Vught Een 43 jarige automobilist uit Oost West en Middelbeers is op 5 juli 2006 aangehouden ivm belediging van politieambtenaren. De man kwam in zijn auto langs een verkeerscontrole op de Vijverbosweg te Vught en beledigde de politiemensen. Toen de bestuurder werd staande gehouden, bleek hij onder invloed van alcohol te zijn en zelfs achter het stuur zat met een blik bier in zijn handen. Op het bureau weigerde man elke medewerking aan blaas en ademanalyse. Ook bleek hij in het bezit van een kleine hoeveelheid cocaïne. De man is ingesloten.

Aanrijding letsel

Schijndel Een 44 jarige vrouw uit Schijndel is op 5 juli 2006 overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven, nadat ze met haar auto op de zijkant in een weiland was terecht gekomen. De vrouw zag telaat dat op de Rooiseweg te Schijndel voor haar een auto stopte en wilde deze ontwijken. Hierdoor belandde de auto in een weiland. De brandweer moest de vrouw uit de auto bevrijden.

Bedreiging en belediging

Megen Woensdagavond is in een woning in Megen een 29 jarige Ossenaar aangehouden terzake bedreiging en belediging. De politie was door zijn ex vriendin ter assistentie gevraagd omdat de verdachte haar met de dood zou hebben bedreigd. Toen twee politieagenten ter plaatse waren richtte de man zijn woede tegen hen wat gepaard ging met de nodige bedreigingen en beledigingen.

Bedreiging en mishandeling

Rijkevoort-De Walsert Woensdagmiddag werd aan de Sint Anthonisweg een 20 jarige vrouw uit Wanroy mishandeld en bedreigd door haar 20 jarige ex vriend uit Sint Anthonis. De verdachte is korte tijd later in zijn woonplaats aangehouden. Hij is ingesloten.

Rijbewijs van dronken bestuurder ingevorderd

Boxmeer Woensdagavond is op de Spoorstraat in zijn woonplaats Boxmeer een 43 jarige automobilist aangehouden. Hij verkeerde zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 23 uur.