Juli 2006

webdevelopment

ElmarReizen.nl en Vliegwinkel.nl samen in verkoop vakantiereizen Weer een nieuwe samenwerking in de online reisbranche Na het bekendmaken van samenwerkingsovereenkomsten met grote namen zoals Pakketreizen.nl, transavia.com, Vertrekpunt.nl, SBSTravel.nl, eBookers.nl Wehkamp.nl en Schiphol.nl kan ElmarReizen.nl nu ook Vliegwinkel.nl aan de rij met partners toevoegen. Ronnie Rokebrand, algemeen directeur van
ElmarReizen.nl:"Vliegwinkel.nl is een partner waarmee we graag willen samenwerken. De site heeft zich tot op heden bewezen als hét adres voor tickets, nu hopen we hier ook voor de vakantiereizen een goede plaats te creëren. De module zorgt ervoor dat alleen de online beschikbare vakanties worden getoond."

ElmarReizen.nl
ElmarReizen.nl ontwikkelt sinds enige tijd samenwerkingsverbanden met bedrijven uit de reisbranche, maar ook daarbuiten, die vakantiereizen aan hun klanten willen aanbieden. ElmarReizen.nl verzorgt zowel de techniek als de afhandeling van deze vakantiereizen in haar eigen customer care center.

Airtrade Holding
Vliegwinkel.nl is één van de merken van Airtrade Holding B.V. in Haarlem, een van de grootste reisondernemingen van Nederland. De organisatie is onderverdeeld in de divisies business-to-business, Webretail (o.a. Vliegwinkel.nl en BudgetAir.nl) en Retail (de onafhankelijke reisbureaugroep VakantieXperts, Vliegwinkels en Maduro Travel).

BCD Holdings
Airtrade Holding is een dochteronderneming van de Nederlandse reismultinational BCD Holdings N.V.
het familiebedrijf van de Nederlandse ondernemer John Fentener van Vlissingen, dat in de afgelopen twee decennia is uitgegroeid tot een van de grootste reisconcerns ter wereld. Door de recente overnames van de zakenreisorganisaties TQ3, een dochterbedrijf van het Duitse reisbedrijf TUI, en The Travel Company in Engeland behoort BCD inmiddels tot de top van ´s werelds grootste zakenreisbedrijven. Sinds de overnames heeft BCD 13.000 medewerkers en vestigingen in 23 landen op vijf continenten. In Nederland zal de omzet van de zaken- en toeristische reisbedrijven van de reisgigant in 2006 groeien van 400 naar 725 miljoen euro. De verwachte internationale omzet van BCD van U.S. $ 5 miljard in 2005, zal door de overnames in 2006 stijgen naar U.S.$ 9 miljard..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronnie Rokebrand, Algemeen Directeur ElmarReizen.nl (0346-584064 of rokebrand@elmarreizen.nl).

2006-07-06