Koninklijke Nederlandse Schaakbond

HSC weekendtoernooi afgelast

Het 16e weekendtoernooi van de schaakvereniging HSC uit Helmond is afgelast. Er hebben zich te weinig deelnemers aangemeld. Het toernooi zou plaatsvinden van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli.
---

Nog tien plaatsen bij schaakkamp Baarnse Schaakvereniging

De Baarnse Schaakvereniging organiseert van vrijdagavond 8 tot en met zondagmiddag 10 september voor de derde keer haar schaakkamp in Blaricum. Hieraan doen niet alleen spelers van de vereniging mee, maar ook uit de regio, en zelfs uit Capelle aan de IJssel en Leeuwarden.

Het schaakkamp is een combinatie van schaaktraining, schaken en andere activiteiten zoals voetballen en een speurtocht. De doelgroep zijn schakers van minimaal negen en maximaal zestien jaar, die de eerste stap hebben gehaald. De spelers zullen worden ingedeeld in groepen van circa twaalf op speelsterkte; elke groep zal een gevarieerd lesprogramma op niveau krijgen, gegeven door ervaren trainers.

Er zijn nog ongeveer tien plaatsen beschikbaar. Interesse? Kijk dan op www.baarnseschaakvereniging.nl of neem contact op met Pascal Losekoot, p.losekoot@xs4all.nl.

---