Politie Zeeland


---


O-2592-2006 Aanrijding in 's-Heerenhoek
Op de Sloeweg vond donderdag om 01.30 uur een aanrijding plaats.
Een 39-jarige automobilist uit Montfoort kwam uit de richting van Goes en raakte door onbekende oorzaak op de andere weghelft. Hij botste frontaal tegen een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 33-jarige man uit Arnemuiden. Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse en de Sloeweg werd gedurende enige tijd afgesloten vanaf de verkeerslichten Sloeweg / Stoofweg en vanaf de rotonde bij de A58. De 33-jarige man moest uit de auto worden geknipt, hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn auto werd geheel vernield. De 39-jarige man werd, eveneens met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.

Z-2593-2006 Twee hardrijders raken rijbewijs kwijt
Tijdens videosurveillance op de N61 moesten twee bestuurders hun rijbewijs inleveren omdat ze meer dan 50 km/h te hard reden.
Woensdag om 18.00 uur betrof het een 37-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen. Hij reed bij Vogelwaarde met een gecorrigeerde snelheid van 146 km/h. Donderdag om 01.30 uur reed een 46-jarige Breskense bestuurder van een bedrijfsauto bij IJzendijke met een gecorrigeerde snelheid van 130 km/h. Op de N61 geldt een maximum snelheid van 80 km/h.

W-2594-2006 Inbraak in strandpaviljoen, Domburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een strandpaviljoen op het strand in Domburg,
De toegang werd geforceerd en er werden een ruit en een hek vernield. Het is nog onbekend wat er uit het paviljoen werd weggenomen.

Z-2595-2006 Mishandeling in Hulst
Woensdag tussen 20.00 en 21.00 uur werd een 39-jarige man uit Hulst in de Moerschansstraat in zijn woonplaats door enkele onbekenden zonder reden mishandeld. Er ontstond een vechtpartij waarbij hij letsel opliep aan verschillende delen van zijn hoofd, zijn rug en zijn knie en moest naar de huisartsenpost voor behandeling.
De man was aan het baseball spelen op een veldje toen een onbekende jongen al roepend en tierend aan kwam fietsen. Toen de man naar hem keek, stapte de onbekende af, liep naar hem toe en spoog hem in het gezicht. Hierna kwamen er nog een stuk of zes personen bij en werd hij door de hele groep mishandeld. Hij kon zich verdedigen met de baseballknuppel. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-2596-2006 Mishandeling in Axel
Woensdag tussen 22.00 en 2.15 uur werd een 41-jarige man uit Axel in de Willem de Zwijgerlaan in zijn woonplaats door vier personen, waaronder twee bekenden, mishandeld.
Er ontstond een vechtpartij waarbij de Axelaar raakte gewond aan zijn knieën, ellebogen en ogen. Oorzaak van de mishandeling is een langlopend conflict tussen de 41-jarige en een van de twee bekenden.


---- --