AutoRai

Opel geeft winterbanden weg bij Summer Sale

(7/6/2006)
De Opel-dealer wil de komende maanden zeer scherp én verstandig zaken doen. Van 2 juli tot en met 31 augustus 2006 kunnen (potentiële) klanten terecht bij alle Opel-dealers in Nederland voor een opmerkelijke deal. Bij aanschaf van een nieuwe Opel ontvangt de klant in genoemde Summer Sale-periode gratis een complete set winterbanden. Opel kiest hiermee nadrukkelijk voor het weggeven van extra veiligheid.
In het afgelopen winterseizoen waren de winterbanden niet aan te slepen. Mede daarom besloot Opel om deze actie in de heetste periode van het jaar te laten plaatsvinden, zodat nieuwe klanten goed voorbereid en toegerust de koudere herfst- en wintermaanden tegemoet kunnen gaan. Een winterband zorgt bij een temperatuur onder de 8 graden Celsius al voor meer grip en een veiliger weggedrag. Dit betekent concreet dat winterbanden van eind september tot en met maart hun toegevoegde waarde kunnen bewijzen.

Klanten die in de genoemde actieperiode een nieuwe Opel kopen, ontvangen gratis een complete set Semperit winterbanden op stalen velgen, inclusief de eerste montage. Deze winterbanden zorgen jarenlang voor enorm veel profijt. Natuurlijk bij sneeuw en gladheid, maar ook bij regenachtig weer. Het is bewezen dat winterbanden resulteren in minder ongelukken én minder blikschade, hetgeen dus ook effect kan hebben op de kosten van een autoverzekering.

Naast de winterbanden geeft Opel in de actieperiode per vrijblijvende taxatie twee autozonneschermpjes weg in het kader van de nieuwe Disney/Pixar-productie CARS, waar Opel een samenwerking mee is aangegaan. Deze film vormt tevens de rode draad in de reclamecampagne van de Opel Summer Sale.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster