Gemeente Abcoude


Buslijnen 120 en 126 weer via Holendrecht/AMC

Vanaf zondag 2 juli2006 rijden de lijnen 120 en 126 rijden weer via station Holendrecht/AMC. Tussen Holendrecht en Bijlmer NS rijden deze lijnen voorlopig niet meer via het kantorenpark Zuidoost. Beide buslijnen doen geen tussenliggende haltes aan met uitzondering van metrostation Holendrecht.

Richting Amsterdam Bijlmer NS
Normale route tot de verkeerslichten bij het AMC-terrein. Hier gaan de bussen rechtsaf naar station Holendrecht. Vanaf het station rechtsaf de Holendrechtdreef op. Onder het spoor door. Bij de verkeerslichten linksaf. Weg vervolgen tot de verkeerslichten. Hier linksaf de Karspeldreef op. Eerste straat rechts de Foppingadreef op en bij de verkeerslichten rechtdoor. Eindhalte.

Richting Utrecht/Mijdrecht
Foppingadreef rechtdoor, aan het eind rechtsaf de Bijlmerdreef op. Bij verkeerslichten rechtsaf de Flierbosdreef op. Bij verkeerslichten rechtsaf de Hoogoordreef op. Linksaf de Foppingadreef op. Aan het eind linksaf de Karspeldreef op. Bij verkeerslichten rechtsaf de Huntumdreef op en bij de verkeerslichten rechtsaf de Holendrechtdreef op. Via station Holendrecht naar de verkeerslichten bij de kruising Meibergdreef.

---

6 juli 2006
WetWijzer
Taxatieverslagen