Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave donderdag 6 juli

* TWEEDE SLACHTOFFER IS EEN VROUW
(Zie persbericht maandag 3 juli)
ROTTERDAM - Het tweede dodelijke slachtoffer dat maandagavond in een woning aan de 's-Gravendijkwal werd aangetroffen is een vrouw. De identiteit van beide slachtoffers is nog niet bekend. Uit sectie is duidelijk geworden dat beide slachtoffers door geweld om het leven zijn gebracht. Het rechercheteam zet het onderzoek naar dit gewelddadige misdrijf voort.


* HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD
ROTTERDAM - De politie van het district Rotterdam-West stelde woensdagavond in een woning aan de Belgischestraat een onderzoek in. In de woning werd een hennepkwekerij ontdekt met zo'n 600 planten. De 30 lampen boven de kwekerij zorgden mede in verband met het warme weer voor een gevaarlijke situatie. De meterkast en elektriciteitsdraden waren oververhit. De kwekerij zal worden ontmanteld. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.


* DRIEJARIG MEISJE VALT UIT RAAM
ROTTERDAM - Woensdagmiddag is een 3 jarig meisje uit het raam van een woning aan de Wolhaertstraat gevallen. Het kindje kwam zo'n 8 meter lager op straat terecht. Het meisje werd door de GGD met een spoedtransport overgebracht naar het Sophiakinderziekenhuis, waar het werd opgenomen op het intensive care. Personeel van de traumaheli verleende assistentie aan de GGD. De moeder had even de woning verlaten toen het meisje sliep.