Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds keert wederom hoog dividend uit

Amsterdam, juli 2006 - Het Vastgoed Fundament Fonds keert in juli 2006 Euro 1,40 kwartaal dividend per aandeel uit aan haar beleggers. Het Vastgoed Fundament Fonds is hiermee één van de fondsen die het hoogste (kwartaal) dividend uitkeert in Nederland. Het Vastgoed Fundament Fonds blijft ook in een dalende aandelenmarkt haar rendementsprognose waar maken. Het totale vermogen van het fonds is inmiddels gestegen naar meer dan Euro 150 miljoen.

In september 2006 bestaat het Vastgoed Fundament Fonds 3 jaar. Het fonds is een niet beursgenoteerde vastgoed beleggingsinstelling met een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement (gemiddeld 8 - 10 % op jaarbasis*). De aandelen zijn dagelijks verhandelbaar en de voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds bestaat voornamelijk uit directe vastgoedbeleggingen in Nederland en tevens aandelen van Europees genoteerde vastgoedfondsen.

Het Vastgoed Fundament Fonds wordt actief beheerd door Annexum, een toonaangevende specialist in vastgoedbeleggingen voor de particuliere en institutionele markt. Het totale belegde vermogen van Annexum bedraagt circa Euro 450 miljoen. Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV, Vastgoed MECC CV en de winkelfondsen Crystalveste CV en recentelijk Smaragdveste CV.



Ingezonden persbericht