Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Uitstel behandeling Plan van aanpak buurtbeheer in de gemeenteraad

6 juli 2006 print

De gemeenteraad neemt na het zomerreces een besluit over het aangepaste Plan van aanpak buurtbeheer. Inmiddels heeft de gemeente met politie Amsterdam-Amstelland, Woongroep Holland en welzijnsinstelling Stichting De Visser overeenstemming bereikt.

Bewonersavond buurtbeheer 21 maart

Op 21 maart vond de speciale bewonersavond
buurtbeheer plaats. Bewoners en belanghebbenden konden tijdens deze bijeenkomst reageren op het Plan van aanpak Samen werken aan buurtbeheer. In dit voorstel krijgt u als inwoner een grotere rol dan tot nu toe het geval was.

Het vervolg

Mede op basis van de inbreng van velen tijdens de speciale bewonersavond van 21 maart jl. op het concept Plan van aanpak buurtbeheer is dit plan verder bijgesteld en uitgewerkt. Het college van burgemeester & wethouders hechten er veel waarden aan om het Plan van aanpak in de huidige vorm te bespreken met betrokkenen van alle buurtoverleggen voordat dit ter besluitvorming wordt voorgelegd aan de gemeenteraad.

Ook Woongroep Holland en Politie Amsterdam-Amstelland leggen dit bijgestelde Plan van aanpak aan hun achterban en directie voor.

Uitstel besluitvorming

Dit alles heeft tot gevolg dat het aangepaste Plan van aanpak na het zomerreces aan de orde komt. Wanneer de raad dit in haar Informatieve Beraad en politiek debat behandelt kunnen wij nu niet precies aangeven. De gemeenterdaad bepaalt namelijk de eigen agenda. ^
prateningroepjes21.3.06.jpg (21 Kb)

* Buurtbeheer

* Vergaderagenda