Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


Nieuwe manager Nationale Belangenbehartiging RECRON

Driebergen, 6 juli 2006

Bij RECRON, brancheorganisatie voor ondernemingen in de recreatiesector, is per 1 juli Joep de Haas (44) begonnen als manager Nationale Belangenbehartiging Zuidwest. In die functie geeft hij leiding aan de regiomanagers die zich bezighouden met belangenbehartiging van de aangesloten ondernemers voor tal van nationale onderwerpen. Tevens stuurt hij enkele bedrijfsgroepmanagers aan. Daarnaast zal hij zich, evenals zijn collega Martin Maassen in Noord-Oost Nederland, bezighouden met een aantal nationale dossiers. Joep de Haas was hiervoor algemeen directeur van een kantoor van advocaten en notarissen. Ook is hij werkzaam geweest bij het Gemeenschappelijk Zuivelsecretariaat (GemZu), de bran-cheorganisatie voor de zuivelgroothandel.

Eerder dit jaar al stelde RECRON Martin Maassen aan als manager Nationale Belangenbehartiging Noordoost. Met de aanstelling van de twee nieuwe managers Nationale Belangenbehartiging is de interne organisatie versterkt en de reorganisatie voorlopig afgerond.

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 1.700 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.