Gemeente Zevenaar


Nieuwe uitgever gemeentegids

logo_dkm.jpg

Onlangs heeft het gemeentebestuur besloten om een nieuwe uitgever opdracht te geven de gemeentegids voor 2007 te vervaardigen. De officiële gemeentegids van Zevenaar zal worden uitgegeven door De Kleine Media B.V. te Schagen.

De voorbereidingen voor de nieuwe gids zijn inmiddels in volle gang. Deze gids die in december 2006 zal verschijnen, bevat naast uitgebreide gemeentelijke informatie, ook veel gegevens over voorzieningen en instellingen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en sport. De gids wordt uitgebreid met een seniorenkatern en een milieugedeelte, waarin waarschijnlijk ook de afvalkalender wordt opgenomen. Omdat deze gegevens aan verandering onderhevig zijn, wordt een integrale versie van de gemeentegids op onze website geplaatst. De wijzigingen die u doorgeeft worden meteen verwerkt op deze site.
Er is voor gekozen om tegelijkertijd een losse plattegrond van de gemeente te laten produceren.

De officiële gemeentegids is de enige algemene informatiegids die met medewerking van de gemeente wordt uitgegeven. Zoals gebruikelijk wordt de gids en plattegrond gratis huis-aan-huis in de gemeente Zevenaar verspreid, terwijl aan nieuwe inwoners bij inschrijving gratis een exemplaar wordt aangeboden.