Ingezonden persbericht


Finale 'Singing with the Stars' tijdens Live38 on Tour Bloemendaal

Hilversum, 6 juli 2006 - Vrijdag 14 juli is het weer zover: Live38 on Tour! Dit keer staan we in strandtent Bloomingdale in Bloemendaal, met optredens van René Froger, Edsilia Rombley en Joost Marsman van IOS. Extra tijdens de Bloemendaal-editie is de finale van 'Singing with the Stars'. Finalisten Daphne Bunskoek, Peter van der Vorst en Wilfred Genee strijden om de beker. Exclusieve toegangskaarten voor Live38 on Tour Bloemendaal zijn komende week te winnen bij 'Evers Staat Op' en via www.live38.nl.

Singing with the Stars

Op 2 mei beet Wilfred Genee het spits af met de radiovariant van het tv-programma 'Dancing with the Stars'. Tijdens 'Singing with the Stars' strijden verschillende BN'ers die normaal gesproken niet zingen om de titel van beste zanger(es). De finalisten zijn gekozen door de luisteraars van Radio 538. Wie vrijdag 14 juli met de eretitel naar huis gaat, wordt beslist door de toeschouwers. De beker wordt uitgereikt door Radio 538 DJ Edwin Evers.

Live38 on Tour

Radio 538 luidt alweer het derde jaar in met Live38 on Tour. Onder begeleiding van de band 'Evers Slaat Door' van Radio 538 DJ Edwin Evers brengen de artiesten een aantal covers ten gehore. De band heeft samen met vele 'Groten der Nederlandse Popmuziek' al menig café op z'n kop weten te zetten. Door dit succes staan dit jaar wederom zes exclusieve optredens gepland op verschillende plaatsen in Nederland.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Radio 538 maakt deel uit van de Talpa Media Groep