Groep Wilders


donderdag, 6 juli 2006


Beste sympathisant,

Nu gaat het er om spannen! Het kabinet is gevallen en de verkiezingen komen er aan. Nederland kan zijn mening geven. Dat betekent dat voor Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid de verkiezingscampagne nu begonnen is.

Het gaat goed met Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid. De agenda van hoop en optimisme vindt steeds meer weerklank. Nederland loopt warm voor lagere belastingen, betere scholen en een immigratiestop. Maar ook op andere terreinen slaat ons geluid aan: voor een harde aanpak van criminaliteit en tegen de stortvloed van regels voor onze ondernemers. Of onlangs nog: tegen de pedofielenpartij.

Steeds meer mensen doen mee. Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid beschikt inmiddels over honderden vrijwilligers en een landelijke organisatie. De website en de Nieuwsbrief worden steeds populairder. In de Tweede Kamer vertolken wij het geluid van de hardwerkende burgers en gezinnen. Zo dwingen we Den Haag echt rekening te houden met de burger.

Inmiddels heeft ook de VVD voor het grijze midden gekozen. Wie op verandering hoopt zit toch echt het best bij ons.

Na de zomer dus verkiezingen. Hopelijk kan de Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid meteen een vliegende start maken als middelgrote partij die dus ook echt invloed heeft.

Voordat Nederland gaat stemmen zal er nog heel veel moeten gebeuren. Een volwassen verkiezingscampagne moet ons geluid straks tot in elke stad of dorp laten klinken.

De partijen die al in de Tweede Kamer gekozen zijn, zoals de VVD en de SP, ontvangen per jaar samen 15 miljoen euro subsidie. Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid krijgt geen cent. Daarom zijn wij helemaal aangewezen op u als donateur. Er komen flinke uitgaven aan: posters, folders, een bustoer, een paar harde werkers op onze loonlijst en noem maar op.

In het verleden hebben veel mensen mij geholpen. Die donaties zorgden er toen voor dat we een kleine organisatie van de grond konden tillen. Nu wordt het tijd de fundamenten te leggen voor het succes bij de verkiezingen.

Ik heb uw hulp daarbij heel hard nodig.

Ik vraag u om geld. Dat doe ik niet graag, want ik weet dat niet iedereen veel kan missen. Toch wil ik u vragen om een bedrag over te maken op bankrekeningnummer 67.04.72.344, ten name van stichting Groep Wilders. Ik doe dat omdat ik weet hoe cruciaal het is. Namelijk om daadwerkelijk voor verandering te zorgen: de nieuwe politiek waar ons land zo naar hunkert. Met uw hulp heeft Nederland straks echt iets om te kiezen. Kunt u mij daarbij helpen?

Alvast bedankt voor uw steun,

Geert Wilders