Provincie Utrecht

Naafs nieuwe burgemeester Utrechtse Heuvelrug

6-7-2006 -

Per 1 september aanstaande is de heer G.F. Naafs (VVD, 46 jaar) benoemd tot burgemeester van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Naafs, sinds 2002 burgemeester van Rhenen, was door de gemeenteraad als eerste geplaatst op de aanbeveling voor de benoeming van een burgemeester voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug, die per 1 januari dit jaar is ontstaan uit herindeling van de gemeenten Amerongen, Driebergen, Doorn, Maarn en Leersum,

Van januari tot september 2006 wordt het burgemeesterschap in Utrechtse Heuvelrug waargenomen door de heer R.G. Boekhoven, die tot zijn pensionering in december 2005 burgemeester was van Zeist.

Voorafgaand aan zijn burgemeesterschap van Rhenen was de heer Naafs onder meer wethouder in Wijk bij Duurstede en had hij verschillende ambtelijke functies bij de gemeenten Loenen aan de Vecht, Cothen, Bunnik en Leusden.


---

----------------------------------
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met de chef van het kabinet van de commissaris van de Koningin, de heer drs. W.M. Hack, (030) 258 23 25 of via e-mail:
kabinet@provincie-utrecht.nl.

Meer informatie: Bas Thomas, telefoon (030) 248 24 80