Gemeente Sneek


Verloting grond Oudvaart start na vakantie
De procedure rond de uitgifte van bouwkavels in het plan De Oudvaart 2 te Sneek, gaat pas na de vakantieperiode van start. De gemeente Sneek merkt dat er veel belangstelling is voor de 38 kavels in dit plan. Om zoveel mogelijk iedereen een gelijke kans te bieden een kavel te kopen, is besloten tijdens de vakantieperiode even pas op de plaats te maken.

Aan het eind van augustus of begin september wordt door middel van advertenties in het Sneeker Nieuwsblad en de Leeuwarder Courant bekend gemaakt dat belangstellenden zich gedurende een termijn van zes weken bij een notaris kunnen laten registreren. Deze notaris beschikt over informatiepakketten voor geïnteresseerden. De notaris zal na afloop van de termijn ook de loting onder de geregistreerden verrichten en op deze wijze vaststellen wie in de gelegenheid wordt gesteld een kavel te kopen.

Het woonplan De Oudvaart ligt ten noorden van de Groenedijk (richting Offingawier), tussen de Stadsrondweg-Oost en het gelijknamig vaarwater. De eerste fase, het dichts bij de Groenedijk, is inmiddels volledig uitgegeven en de meeste woningen zijn al gereed of in aanbouw. De tweede fase, tegenover de wijk Pasveer, wordt momenteel bouwrijp gemaakt.

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 5-7-2006