Ingezonden persbericht


Rotterdam, 3 juli 2006

P e r s b e r i c h t


Valerie Zwikker nieuwe vakantievrouw RNN7!

Het populaire reisprogramma "De Vakantievrouw" van regionale tv zender RNN7 verwelkomt de sexy presentatrice Valerie Zwikker als nieuwe vakantiespecialist. Samen met Kevin Soares zal zij de kijkers het komende seizoen weer de mooiste plekjes van de wereld laten zien. Hiermee volgt ze Anouk van Nes op.

"De Vakantievrouw" is het zusje van het bekende reisprogramma "De Vakantieman". Het programma begon in Mei 2005 met Mylene de la Haye maar al snel werd ex-GTST soapster Anouk van Nes de nieuwe vakantievrouw. Na dit 30 afleveringen lang met veel plezier gedaan te hebben heeft Anouk het nu echter te druk met verschillende musicals.

Valerie Zwikker is bekend van haar werk als presentatrice bij RTL4 en SBS6. Ze presenteerde hier verscheidene belspelprogramma's en programma's als "De kans van je leven" met Ron Brandsteder. Ook had Valerie nog een optreden in de soap Onderweg naar Morgen. Men kent haar echter vooral van haar toenmalige relatie met Bart de Graaff.

Nu echter als nieuwe vakantievrouw dus! Benieuwd hoe ze het doet? Kijk vanaf vanavond elke donderdag om 19:30 naar de vakantievrouw op RNN7. Herhalingen op zaterdag en zondag.


---

E i n d e p e r s b e r i c h t



Ingezonden persbericht