Time : 16:22:09
Date : 05 July 2006
Sender Name: digital genius bvba

Stad Gent plaatst tien nieuwe infokiosken!

Vorig jaar zette Gent met 10 digitale stadskiosken de digitale trend, deze infokiosken krijgen er nu tien nieuwe collega's bij! De huidige locaties worden ondertussen meer dan zesduizend keer per maand geraadpleegd, met de evenementenkalender, de rubriek 'vervoer &
verkeer' en de restaurantgids als populairste rubrieken. Om de dienstverlening uit te breiden, wordt het aantal infokiosken verdubbeld.

Het grote voordeel van deze stadskiosk is dat zij altijd en voor iedereen toegankelijk is, ook 's nachts kan men terecht bij deze digitale zuil voor allerhande nuttige informatie. De kiosk is tevens klaar om e-ID diensten aan te bieden.

Voor de ICT ondersteuning koos Stad Gent voor Digital Genius uit Wilrijk, een Belgisch technologiebedrijf dat naast de infokiosken te Gent nog tal van andere innovatieve initiatieven op haar naam heeft staan.

Deze nieuwe locaties zullen uiterlijk op 21 juli 2006 operationeel zijn.

Digital Genius is een niche ICT bedrijf dat sinds 2004 uitgroeide tot de markleider in ticketing, kiosk & projectie technologie voor bioscopen; waaronder te: Aarschot, Almere, Bergen, Charleroi, Den Helder, Doornik, Emmen, Gent, Hengelo, Lanaken, Lommel, Longwy, Luxemburg, Maasmechelen, Mechelen, Roeselare, Turnhout, Verviers, Zoetermeer. Een spin-off van de reeds door banksys, interpay (en binnenkort ook cetrel) gehomologeerde automatische verkoopskiosk (digitalticket) kan je eind dit jaar ook in de luchthaven van Amsterdam/Schiphol gebruiken.

Digital Genius BVBA,
Smedenstraat 20 - 2610 Antwerpen
T 03 297 77 74 - F 03 297 77 72
Contact: James Troch / james@digitalgenius.be

URL: http://www.digitalgenius.be Picture:
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR