Ingezonden persbericht


WWW.YABUADSL.BE

TEL: 070 661 081

Persbericht:
Hoge datalimieten bij abonnementen van Yabu ADSL
Datalimiet van minimaal 50gb standaard bij een Yabu ADSL-abonnement

Eindhoven, 6 juli 2006 --- Yabu ADSL biedt nu Belgen de kans om zich ook op een volwaardige ADSL-verbinding te kunnen aansluiten. De behoeften van de internetgebruiker zijn de laatste jaren duidelijk veranderd. Uit ondermeer de petitie op www.geendatalimiet.be blijkt dat de vraag naar meer datalimiet gestegen is. Yabu ADSL biedt daarom nu twee pakketten met een zeer ruim datavolume.

Dit maakt het mogelijk voor internetgebruikers in België om voortaan meer uit hun internetverbinding te halen. Door het toenemende gebruik van onder andere webcams, internettelefonie, downloaden van legale muziek en films en online gaming verbruiken veel mensen steeds meer data op het internet. Door beperkingen van 10gb of 20gb die door veel providers worden gehanteerd, hebben maar weinig mensen de mogelijkheid om mee te gaan met de laatste trends in technologie.

Het "Yabu ADSL Only 50"-abonnement van 32,50 is ons standaardabonnement. Met dit abonnement kan men tot maximaal 4 computers tegelijk aan het internet koppelen. Daarnaast mag men tot 50gb per maand aan bandbreedte verbruiken. Het "Yabu ADSL Only 100"-abonnement van 49,50 is bedoeld voor de veelgebruiker. Ook met dit abonnement zijn maximaal 4 computers toegestaan, maar mag men maar liefst 100gb per maand aan bandbreedte verbruiken.

Met dit aanbod bewijst Yabu ADSL dat het ook voor de gewone gebruiker mogelijk is om, ongeacht zijn surfgedrag, voordelig van het internet gebruik te kunnen maken. Een abonnement afsluiten kan eenvoudig en snel via www.yabuadsl.be. Daar kan ook alle informatie en voorwaarden omtrent de abonnementen gevonden worden.

Onderstaande is