LECTRIC realiseert website FCB

ZALTBOMMEL, 20060706 -- FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken is een maatschappelijke organisatie die werkgevers en werknemers in de branches Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang op het gebied van arbeidsmarktbeleid faciliteert en stimuleert. FCB heeft LECTRIC gekozen als fullservice internetpartner voor het ontwikkelen van de website van de nieuwe organisatie.


Kenniscentrum
Deze nieuwe organisatie wil op een vraaggerichte, resultaatgerichte en innovatieve wijze arbeidsmarktbeleid ontwikkelen en uitvoeren. De nieuwe website wordt gekoppeld aan de informatiedesk, waardoor het geheel een kenniscentrum vormt. De webomgeving moet deze ambitie maximaal kunnen ondersteunen. De informatiedesk is voor het FCB de frontoffice en dient als scharnierpunt tussen FCB, de sociale partners, de (klant)organisaties en hun medewerkers. Behoeften worden gepeild, vragen worden beantwoord en wensen worden geïnventariseerd. Alle communicatie van en naar de instellingen vindt plaats via de informatiedesk.

Bundeling van kennis
De website vormt het centrale punt voor alle kennis op het gebied van arbeidsmarktbeleid in de drie branches. FCB heeft de ambitie om het kenniscentrum voor de drie branches te worden. Dit kan door toegankelijke en betrouwbare informatie te leveren, toegesneden op de doelgroepen. FCB wil een gewaardeerde volledige informatiebron op het gebied van arbeidsmarktbeleid worden, waarmee de doelgroep zich vertrouwd voelt en in herkent.

Hoogwaardige totaaloplossing
'In een interactief proces is het grote en complexe eisenpakket van FCB omgezet in een hoogwaardige totaaloplossing. Voor FCB is het van groot belang om ook in techniek te groeien. De modulaire opzet van de website maakt dat mogelijk.' Aldus FCB.

-------------------------------------------------------

Over LECTRIC Internetoplossingen
LECTRIC is een fullservice internetpartner die zich richt op informatie-uitwisseling en communicatie tussen mensen en organisaties, gebruikmakend van internettechnologie. LECTRIC adviseert, ontwikkelt, implementeert en leidt op. Voor meer informatie, kijk op www.lectric.nl.




LECTRIC Internetoplossingen