Revolutionair nieuw platform voor de horeca- en evenementenbranche

www.locaties.nu de meest complete evenementen en horeca-zoekmachine van Nederland

AVENHORN, 20060706 -- Locaties.nu is een revolutionair nieuw platform voor de horeca- en evenementenbranche. Met een Inkoop-ABC en een Online Pitch onderscheidt locaties.nu zich van andere horeca-zoekmachines op het internet. Tegen een gering bedrag kunnen bedrijven gebruik maken van dit nieuwe fenomeen.


Locaties.nu is de meest veelzijdige zoekmachine in de evenementen- en horecabranche. Het is een website met een duidelijke zoekstructuur, welke veel informatie verschaft over alle aspecten van de horeca. Op deze manier wordt de mogelijkheid geboden om nog efficiënter informatie op te zoeken over locaties en aanverwante zaken.

Locaties.nu heeft veel te bieden. Zo kunnen ondernemers via Locaties.nu hun bedrijf perfect laten zien via een bedrijfspresentatie. Het handige Inkoop-ABC en de zeer complete evenementenagenda zijn daar ook goede voorbeelden van. Het grootste onderscheid met de concurrentie zit echter in de Online Pitch. Hier wordt er interactie op gang gebracht tussen bedrijven en de eindgebruikers. De Online Pitch werkt als volgt: een consument wil iets organiseren en plaatst dit op de online-pitch. Bedrijven kunnen hier dan op reageren. De consument kiest vervolgens de beste optie.
Locaties.nu is een Horeca- en Evenementenplatform in de breedste zin van het woord!