Meeting Amerikaanse oldtimers

Maxis King Cruise Muiden

MUIDEN, 20060620 -- Zondag 9 juli verandert het parkeerterrein van winkelcentrum Maxis te Muiden in een Amerikaanse droom voor de Amerikaanse autoliefhebber. Oldtimers, Lowriders, Dragracers, Custom Cars, Hot Rods en andere modellen treffen elkaar hier voor een meeting. Als speciale gast is er het Temptation Bikini Carwash team uit België om een aantal Amerikaanse auto's op spectaculaire wijze te wassen. De combinatie van bikini babes, ingeschuimde bolides, sensuele bewegingen en ophitsende muziek zorgen voor een onvergetelijke middag of u nu met of zonder Amerikaanse auto komt.


Deze meeting is voor bezoekers en mensen met een Amerikaans voertuig gratis.

Verder zijn er een aantal stands op het terrein waar men spullen verkoopt die met American Lifestyle en Amerikaanse auto's te maken hebben. Allerhande zaken zijn te koop op deze markt, modelauto's, boeken, onderdelen en kleding uit de USA car scene. Ook de popcorn en suikerspin zullen hier niet ontbreken. De Jukeboxshop uit Vlaardingen zal met authentieke jukeboxen en spullen uit de jaren 50 en 60 met een grote stand aanwezig zijn.

Op het terrein is een Swapmeet voor particulieren. Voor de Amerikaanse auto liefhebber een unieke kans om juist dat onderdeel te vinden waar al zo lang naar gezocht werd of je overtollige onderdelen te verkopen aan een andere liefhebber.

Voor de kinderen is er een springkussen waar zij gratis gebruik van kunnen maken.

De Burger King is geopend en verkoopt op deze dag een speciaal Big XXL King Cruise menu. De winkels zijn op deze zondag gesloten.

Lokatie: Maxisterrein Muiden, Pampusweg 1, Muiden.
Tijden: Zondag 9 juli 2006, 12.00 tot 17.00 uur
Dit is een maandelijks event van april t/m september. Meer informatie kun je vinden op www.kingcruise.nl of bellen met de organisatie van de King Cruise 06 29246853




Ingezonden persbericht