Popmuziek in het bos achter Hotel Onland te Meddo

Bosfeest Meddo, zondag 9 juli van 11.00 uur tot 20.00 uur

WINTERSWIJK-MEDDO, 20060630 -- Voor de 25e keer in opeenvolging houdt muziekvereniging St. Jan uit Meddo op zondag 9 juli 2006 haar, gratis toegankelijk, jaarlijks muzikaal bosfeest. Na enkele jaren gebruik te hebben kunnen maken van de tuin van Hotel Onland is het feest nu terug naar de oorsprong; het bos, gelegen achter Hotel Onland. Dit is door de leden van St. Jan in een paar zaterdagen omgetoverd tot een fantastische plek voor dit jubilerende, muzikale festijn.

Beknopt programmaoverzicht
* 11.00 Gewoon Hollands   
* 13.00 Hilgeländer Musikanten   
* 15.00 Op Drift   
* 16.15 Rebelution   
* 17.15 Mayday   
* 18.30 DOGZ   
* 20.00 Einde 

De ingrediënten zijn als vanouds: gratis entree, een rijk gevarieerd muzikaal programma, een muzikaal openluchtspektakel voor jong en oud.
De inwendige mens wordt verzorgd door de leden en het damescomité. Voor de kinderen is er volop vertier op het springkussen en in de giga zandbak.

Het muzikale programma wordt om 11.00uur geopend door het smartlappenkoor Gewoon Hollands dat met bekende nummers snel voor de juiste sfeer zal zorgen. In de 2 korte pauzes zullen muzikanten met vrolijke accordeonmuziek het publiek op stoom houden.

Vanaf 13.00 uur zal egerländermuziek van de Hilgeländer Musikanten de sfeer bepalen in de lommerrijke ambiance.

De band Op Drift vervolgt het programma met dialectrock, -blues en -reggae.
De zelf geschreven nummers gaan over alledaagse dingen, zoals de vraag welke vuilniscontainer er deze week aan de weg gezet moet worden, of over een makelaar die het platteland ontdekt heeft als de ultieme woonomgeving voor zijn potentiële klanten.

De band Rebelution van de muziekschool Boogie Woogie, heeft in maart van dit jaar de eerste prijs gewonnen bij Gelderland Popland. Daarmee zijn ze uitgeroepen tot de beste popband van alle Gelderse Muziekscholen. Op het Bosfeest spelen ze naast covers, ook eigen werk.

De vierpersoons formatie Mayday vervolgt het programma als de ultieme opwarmer voor de topband van 2006: DOGZ

DOGZ staat voor Dramatisch Oer-Gezellig Zooitje. Bij een optreden van deze enthousiaste muzikanten komt iedereen ogen en oren tekort.
In 2005 traden ze in Meddo ook al voor het voetlicht en lieten met hun dynamische optreden zo'n geweldige indruk achter, dat besloten is ze te boeken als afsluitende act.

Hun repertoire varieert van nederlandstalige meezingers tot stevige rock; kortom de perfecte finale voor het 25e Bosfeest.

Kijk voor uitvoerige informatie ook op www.sintjan.net



Ingezonden persbericht