Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 09-07-2006

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 51 jarige vrouw uit Hedel is op 8 juli 2006 aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan de Arena te Den Bosch. De vrouw had een rok weggenomen en van een strandtas de prijslabel veranderd. De goederen zijn inbeslaggenomen en de vrouw kreeg een proces-verbaal.

Verdachte mishandeling aangehouden

Drunen- Een 61 jarige man uit Drunen is op 8 juli 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 48 jarige vrouw uit Kaatsheuvel en een 51 jarige vrouw uit Waalwijk. De vrouwen waren bij de man in de Johann de Wittstraat te Drunen op bezoek. De reden van de mishandeling is niet duidelijk.

Beroving

s-Hertogenbosch Een 47 jarige man uit Den Bosch is op 9 juli 2006 omstreeks 02.20 uur van zijn GSM beroofd op de Homeruslaan te Den Bosch. De man fietste op het fietspad en werd aangesproken door drie onbekende mannen. Een van de mannen gaf het slachtoffer direct een klap op zijn gezicht, waardoor hij een gebroken neus opliep. Hierna moest de man zijn GSM afgeven. Ook werd hij door de andere twee mannen geslagen en geschopt. De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Verdachte belediging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 17 jarige jongen uit Den Bosch is op 9 juli 2006 aangehouden ivm belediging van politiemensen. De man vond het nodig om omstreeks 03.35 uur op de Korte Putstraat te Den Bosch een passerende politiesurveillance te beledigen. Ook bleek hij niet in het bezit van een identiteitsbewijs.

Man met rolstoel vast in weiland

Helvoirt Op 8 juli 2006 omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een telefoontje van een 50 jarige man uit Helvoirt, die met zijn rolstoel vastzat in een weiland. Hij wist zelf niet waar. Hierop is de politie gaan zoeken met meerdere eenheden. Nadat dat de politiewagens de zwaailampen aan hadden en de man deze uiteindelijk zag, werd de man omstreeks 00.15 uur aangetroffen in een weiland aan de Kreistsestraat te Helvoirt. Hij was een luchtballon gevolgd en had zich vastgereden in het weiland en kon op eigen kracht niet meer wegkomen.

Verdachte huisvredebreuk en mishandeling aangehouden

Schijndel Op 9 juli 2006 omstreeks 05.30 uur is een 44 jarige man uit Heeswijk-Dinther aangehouden ivm huisvredebreuk en mishandeling van een 21 jarige en 36 jarige man uit Schijndel. De man sloeg een ruit in en drong de woning binnen. Hij had nog geld tegoed van de 36 jarige man en het duurde hem te lang voor hij dit terugkreeg. Hij wilde het nu zelf komen halen.

Hennepkwekerij ontmanteld

Uden Op de Houtkers te Uden is op 8 juli 2006 een hennepkwekerij ontmanteld. Toen de politie de woning binnenging, waren net de hennepplanten geknipt. In de woning werden 4 personen aangehouden, een man van 34 en 36 en een vrouw van 28 en 36 allen uit Amersfoort. Ook de 36 jarige eigenaar van het pand werd aangehouden.

Massale vechtpartij

Erp Op 9 juli 2006 omstreeks 00.15 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de kermis te Erp aan de Cruijgenstraat te Erp. Bij hun komst was er een vechtpartij gaande tussen zon 50 70 personen. Het bleek dat een jongen uit Erp geslagen was door een jongen van Turkse afkomst. Hierna bemoeiden enkele kermisgangers zich met deze mishandeling, waarna de jongen wegvluchtte naar een woning aan de Cruijgenstraat te Erp. Hier bleek een feest met meerdere Turkse jongeren. Uiteindelijk ontstond er een vechtpartij tussen beide groepen. De politie kon met moeite met assistentie van omliggende korpsen de vechtenden scheiden. Hierbij raakte enkele politiemensen licht gewond. Uiteindelijk zijn een 21 en 23 jarige jongen uit Veghel aangehouden. Het slachtoffer uit Erp is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vuurwapen inbeslaggenomen

Oss Tijdens een autogordelcontrole op 8 juli 2006 op de Zwaluwstraat te Oss werd een 22 jarige bestuurder uit bekeurd, omdat hij geen autogordel droeg. Hierbij werd de bestuurder herkend als verdachte van tanken zonder te betalen en werd de verdachte hierdoor aangehouden. Bij onderzoek in zijn auto werd een doorgeladen pistool aangetroffen, evenals gripzakje met cocaïne. Vuurwapen en cocaïne zijn inbeslaggenomen en de verdachte is in verzekering gesteld.

Verdachte mishandeling aangehouden

Loosbroek Op 9 juli 2006 omstreeks 02.20 uur is een 23 jarige man uit Uden aangehouden, omdat hij vanaf een trap in een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat te Loosbroek een glas de zaal in gooide. Hierbij raakten een 20 jarige jongen uit Brakel en een 26 jarige man uit Heesch licht gewond.

Verdachte vernieling auto aangehouden

Loosbroek Een 16 jarige jongen uit Oss is op 9 juli 2006 aangehouden ivm vernieling van een auto. De jongen had omstreeks 05.15 uur op de Dorpsstraat te Loosbroek over een geparkeerde auto gelopen, waardoor schade aan motorkap en dak was ontstaan. Verdachte was door bewakingspersoneel aangehouden.

Inbreker aangehouden

Grave Op 9 juli 2006 is een 36 jarige man uit Utrecht aangehouden ivm poging inbraak in een bedrijf aan de Rogstraat te Grave. Tevens bleek de man in het bezit van een gestolen auto. De man is ingesloten.