Politie Flevoland

Vernieling autospiegels

Doe altijd aangifte

Zeewolde, 09-07-2006 o De politie in Zeewolde kreeg vrijdagavond melding van dat er een kleine twintig autospiegels vernield zouden zijn ter hoogte van de Pauwoog. Hoewel er nog geen aanhoudingen zijn verricht, heeft de politie wel zicht op de mogelijke verdachten.

Agenten zijn direct polshoogte gaan nemen in de buurt en troffen niet alleen op de Pauwoog, maar ook op het Weteringplein en Dalkruid kapotte spiegels aan van autos. Op al die wagens heeft de politie een briefje achtergelaten, met het verzoek om aangifte te doen. Dat is belangrijk om de vernielingen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Aangifte doen kan op meerdere manieren. Het is mogelijk om aangifte te doen op afspraak. U belt de politie bij u in de buurt (0900 8844) en maakt een afspraak voor het doen van aangifte. Het grote voordeel is dat u niet (lang) hoeft te wachten, de politie rekent op uw komst. Natuurlijk kunt u ook naar het politiebureau komen. Het politiebureau Zeewolde vindt u aan de Strandweg. Meer informatie over aangifte doen, treft u aan op www.politie.nl/flevoland en klik dan op aangifte.