Politie Zeeland


---


O-2641-2005 Openlijke geweldpleging
De politie in Goes heeft zondag rond 05.00 uur drie mannen in de leeftijd van 36- tot 43-jaar aangehouden voor mishandeling.
Tussen hen en twee 25-jarige Middelburgers was een woordenwisseling ontstaan wat uitmondde in een vechtpartij waarbij enkele klappen werden uitgedeeld. Een van de Middelburgers werd meerdere malen geschopt en geslagen en liep hierbij een bloeduitstorting op aan zijn gezicht. De aanleiding van de woordenwisseling is vermoedelijk een gemaakte opmerking. De drie aangehouden personen, een Goesenaar, een uit de gemeente Schouwen-Duiveland en een uit de gemeente Reimerswaal, zijn ingesloten voor verder onderzoek.

O-2642-2006 Diefstal uit auto
Zondag tussen 03.00 en 09.00 uur is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Havenstraat in Waarde.
Nadat een ruitje was vernield, werden uit de auto diverse goederen weggenomen waaronder een handtas, gsm en enkele kledingstukken. Schadebedrag is niet bekend.

O-2643-2006 Wieldoppen van auto gestolen
Op het Sluisplateau in Wemeldinge zijn tussen vrijdag 11.00 en zaterdag 23.30 uur alle vier de wieldoppen ontvreemd van een geparkeerd staande personenauto.
De waarde hiervan is niet bekend.

O-2644-2006 Zeilbootje omgeslagen, opvarende gered
Op het Schelde Rijnkanaal bij Tholen is zaterdagavond rond 20.00 uur door nog onbekende oorzaak een zeilbootje gekanteld.
Door een getuige werd alarm geslagen waarna de brandweer de opvarende, een 63-jarige Belg, van onder de omgeslagen boot uit het water haalde. De man had geen verwondingen opgelopen, hij had het alleen heel erg koud en is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis.

O-2645-2006 Insluiper betrapt
In een woning aan de dr. A.F. Philipsstraat in Goes is afgelopen nacht een insluiper betrapt door de bewoonster.
De vrouw was rond 02.15 uur wakker geworden van een geluid en ging poolshoogte nemen. Ze zag dat de balkondeur, die ze op een kiertje had gezet ivm de warmte, geheel open stond. Op het balkon trof zij een onbekende man aan.

Toen zij haar man wilde waarschuwen en vervolgens met hem terug kwam op het balkon, bleek de onbekende man te zijn verdwenen. Uit onderzoek bleek dat hij in de woning was geweest want er was een geldbedrag van een paar honderd euro weggenomen.

---- --