Gemeente Schiedam


Schiedamse Kids op avontuur in hun eigen stad!

De Schiedamse jeugd kan deze zomer op avontuur in Schiedam dankzij de KidsPlezierGids, een initiatief van de Gemeente Schiedam. In de KidsPlezierGids, speciaal voor Schiedamse kinderen van 4 tot en met 12 jaar, staan activiteiten die kinderen tijdens de zomervakantie 2006 (van 10 juli tot en met 20 augustus) kunnen ondernemen. De gids zal worden verspreid onder alle Schiedamse basisschoolleerlingen en laat op een voor kinderen aantrekkelijke manier zien wat er in Schiedam wordt georganiseerd.

De gemeente Schiedam biedt Schiedamse organisaties de mogelijkheid om hun activiteiten voor kinderen in de zomervakantie gratis in de KidsPlezierGids te vermelden. Dit betekent dat uw aanbod in 10.000 KidsPlezierGidsen komt te staan, dat uw organisatie bij basisschoolleerlingen en hun ouders onder de aandacht komt en dat u kunt rekenen op meer deelname van kinderen bij uw activiteiten. Kortom, uw kinderactiviteiten in de zomervakantie kunnen en mogen niet ontbreken in de KidsPlezierGids!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie van de KidsPlezierGids via redactie@kidspleziergids.nl. U kunt uw activiteiten ook direct aanmelden via het aanmeldingsformulier dat u kunt vinden op www.kidspleziergids.nl. Uw activiteitenaanbod moet voor 25 april bij de redactie aangeleverd zijn.
De KidsPlezierGids is een initiatief van de gemeente Schiedam, afdeling Educatie en afdeling Welzijn.