Siemens

Siemens Open 2006

Siemens is dit jaar voor de zevende keer hoofd- en titelsponsor van de Siemens Open. Dit toernooi wordt van 10 t/m 16 juli a.s. voor de veertiende keer op de Mets tennisbanen in Scheveningen georganiseerd. De organisatie van de Siemens Open is bijzonder verheugd te kunnen meedelen dat Raemon Sluiter en Peter Wessels zullen deelnemen aan de Siemens Open. Sluiter komt met goede herinneringen naar Scheveningen. De Rotterdammer won de Siemens Open twee keer en was één keer verliezend finalist. Met het aantreden van publiekstrekker Sluiter in Scheveningen is Nederlands succes verzekerd.

Siemens Open De winnaar van de Siemens Open in 2004, Peter Wessels, is na veel blessureleed op jacht naar herstel. Wessels won twee jaar geleden in de finale van landgenoot Raemon Sluiter. Het was voor het eerst in de geschiedenis van de Siemens Open dat twee Nederlanders in de finale tegenover elkaar stonden.

De organisatie verwacht een zeer internationaal deelnemersveld van spelers met een ATP-ranking tussen de 75 en 250 op de wereldranglijst. De Siemens Open heeft dit jaar een prijzengeld van $ 75.000 + Hospitality, dat is een verhoging van $ 25.000 t.o.v. het vorige jaar. terug