Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 6 juli 2006

Melvin Vermeer zomerpresentator Den Haag FM

Melvin Vermeer is van maandag 10 juli tot en met vrijdag 4 augustus tussen 07.00 en 10.00 uur te horen op Den Haag FM 92,0. Hij vervangt in die periode het vaste duo Maarten & Tjeerd van het programma 'Haagse Ochtendradio'. De presentator maakt het programma live vanuit de glazen Den Haag FM-studio in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag.

Melvin heeft ruime ervaring in de radiowereld, onder andere bij Stads Radio Rotterdam en City FM. Op Den Haag FM is hij ook weer 'thuis'; in het verleden was hij op Stads Radio Den Haag in een middagprogramma te horen.

Het 100% Haagse radiostation Den Haag FM 92,0 opende onlangs een gloednieuwe studio in het centrum van de stad. In het luxueuze winkelcentrum 'Haagsche Bluf' wordt uitgezonden vanuit een glazen studio. Iedereen heeft de mogelijkheid om ook naar radio te kijken.

Stadsomroep Den Haag is naast Den Haag FM, ook verantwoordelijk voor de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX.

/////