Sky Radio 101 FM brengt verkoeling

Skyradio

Sky Radio 101 FM brengt verkoeling

Sky Radio 101 FM is klaar voor de komende warme periode. Van 10 tot en met 21 juli geeft Sky Radio totaal 101 mobiele airco.s aan luisteraars weg. Elke dag wordt op het radiostation een codewoord bekend gemaakt, waarmee deze koele prijs gewonnen kan worden. De winnaars krijgen binnen 24 uur na deelname bericht, zodat de mobiele airco zo spoedig mogelijk thuis of op kantoor geplaatst kan worden.

De prijs
Het codewoord voor de actie wordt per dag bekend gemaakt op Sky Radio 101 FM. Bij het horen van het codewoord op de radio kunnen luisteraars sms.en en dus kans maken op de mobiele airco.s. De luisteraars horen na hun deelname binnen 24 uur of ze gewonnen hebben. Uiteindelijk gaan 101 winnaars snel een frisse zomer tegemoet.

De apparaten die voor verkoeling gaan zorgen staan klaar bij de studio.s van Sky Radio 101 FM in Naarden. De winnaars komen zelf hun prijs ophalen.

Uitnodiging pers (niet ter publicatie):
Van 10 juli tot en met 21 juli worden elke dag nieuwe airco.s geleverd bij de studio.s van Sky Radio, zijn er nieuwe winnaars bekend en komen winnaars hun verkoelende prijs ophalen. Wilt u aanwezig zijn bij een prijsuitreiking aan de winnaars, dan kunt u contact opnemen met Josien van Eijk via telefoonnummer 035-6990101 of per e-mail: josien.van.eijk@skyradio.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne. Sky Radio 101 FM is de non-stop relaxte muziekzender van Nederland zonder dj.s met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.