AutoRai

Excelsior goed op weg met Toyota Prius

(7/10/2006)
Hoewel het voetbalseizoen nog moet beginnen, is Excelsior nu al goed op weg. De complete selectie en de technische staf van de nieuwkomer in de Eredivisie bewegen zich dit seizoen voort in de Toyota Prius. Op maandag 3 juli 2006 werden door Toyota 19 gloednieuwe Toyotaâs afgeleverd bij stadion Woudestein.
Excelsior is vorig seizoen kampioen geworden van de Eerste Divisie en is daardoor gepromoveerd naar de Eredivisie. Naar aanleiding hiervan is het de selectie en de technische staf mogelijk gemaakt komend seizoen in Toyotaâs Prius rijden. Excelsior reed hiervoor ook al met Toyotaâs van het type Yaris en Corolla. De Prius is in aanschaf weliswaar iets duurder, maar door de lage brandstofkosten passen ze prima in het contract. De Toyota Prius is een zogenoemde hybrideauto die is voorzien van zowel een benzine- als een elektromotor.

Clubkleuren
Simon Kelder - algemeen directeur van Excelsior - vertelt: âHiermee komen we in de Eredivisie goed voor de dag. Het zijn prachtige én zuinige autoâs. We zijn hier als club heel gelukkig mee.â Maandagmiddag werden de 19 autoâs afgeleverd bij stadion Woudestein. âZe stonden mooi in een rijtje voor het stadion geparkeerd, in 4 kleuren. Uiteraard ontbraken de kleuren van onze club, zwart en rood, niet. Want we mogen dan in mooie nieuwe autoâs rijden, onze clubkleuren blijven we trouw.â

Het partnerschap met Excelsior is mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de lokale Toyota dealer, distributeur Louwman & Parqui, Toyota Financial Services en Toyota Motor Europe. Het contract waarin de levering van de Toyotaâs Prius is opgenomen, heeft een looptijd van 12 maanden.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster