Ingezonden persbericht


Datum 10 juli 2006
Nummer 2006-23

VAKPERS INFO

TNO publicatie: telecom.beyond: toekomstvisie op telecommunicatie in 2016

TNO heeft de publicatie 'telecom.beyond, communication worlds in 2016: a source of inspiration' gepresenteerd. Telecom.beyond inspireert beslissers in de telecomindustrie bij hun visie- en strategievorming.

In de publicatie wordt in negen toekomstbeelden een divers perspectief geschetst op hoe onze wereld er in 2016 uit kan zien en welke rol telecommunicatie hierin kan spelen. De toekomstbeelden zijn gebaseerd op negen thema's in de telecommunicatie, zoals seamless connectivity en ambient intelligence. Ze zijn geschreven door toekomstonderzoekers en experts van TNO Informatie- en Communicatietechnologie.

Naam en faam
Daarnaast geeft een groot aantal mensen van 'naam en faam' van zowel binnen als buiten de sector in deze publicatie hun visie op de toekomst van de telecommunicatie, waaronder Laurens Jan Brinkhorst, Chris Fonteijn, Gerard Kleisterlee, Neelie Kroes, Ad Scheepbouwer en Ben Verwaayen.

Als geheel vormen de toekomstbeelden en -visies een inspiratiebron voor bedrijven en personen op basis waarvan eigen visievorming kan plaatsvinden.

Telecom.beyond is inmiddels het vijfde deel uit een serie visies waarin TNO met concrete voorbeelden wil laten zien hoe de wereld er over ongeveer tien jaar uit kan zien en wat ICT kan betekenen voor sectoren zoals de zorg, energie, educatie of het openbaar bestuur. Telecom.beyond is in een beperkte oplage verschenen en te verkrijgen via de website van TNO: www.tno.nl/ict.

This e-mail and its contents are subject to the DISCLAIMER at http://www.tno.nl/disclaimer/email.html

Corporate Communicatie TNO
Postbus 6050
2600 JA DELFT

Telefoon 015 269 49 75
Fax 015 262 73 35
E-mail pressinfo@tno.nl