Politie zoekt getuigen in verband met overleden Bodegraafse

Aantal vragen nog onbeantwoord

Bodegraven, 10-07-2006 o De politie is op zoek naar getuigen die meer duidelijkheid kunnen brengen over het overlijden van de 46-jarige Bodegraafse.

Familieleden en kennissen hadden voor het laatst contact met haar gehad op woensdag 28 juni. Donderdagavond 6 juli werd haar stoffelijk overschot gevonden op een terrein aan de Oude Bodegraafseweg langs de N11. De politie wil graag in contact komen met mensen die haar op woensdagavond 28 juni nog hebben gezien of eventueel een van de dagen daarna. De politie denkt vooral aan wandelaars en hondenuitlaters die mogelijk iets gezien hebben, maar ook aan mensen die over de N11 reden.

Het terrein ligt aan de kant van de rijbaan richting Utrecht (A12), is flink bebost en omringd door slootjes. Ook mensen die bijvoorbeeld kleding in de omgeving van de Oude Bodegraafseweg hebben zien liggen, worden verzocht dit bij de politie te melden. De politie in Gouda houdt zich bezig met deze zaak en is bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844. Ook kunnen getuigen zich melden bij het politiebureau in Gouda aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde 2. Dit politiebureau is 24 uur per dag open.

--- einde bericht ---