Ingezonden persbericht


Orange Forever levert 'levenslang' voordeel op

Orange beloont loyaliteit, bellen met Orange extra goedkoop

Den Haag, 10 juli 2006 - Met de bundeling van internet, mobiele en vaste telefonie onder één merk heeft Orange zich geplaatst als een van de belangrijkste aanbieders van geïntegreerde communicatiediensten. Orange laat de wereld van internet en telefonie direct in elkaar overlopen met de introductie van Orange Forever. Hiermee kunnen bestaande en nieuwe klanten die via Orange (gaan) bellen én internetten profiteren van bijzonder voordeel.

Klanten die reeds in bezit zijn van Orange ADSL en die nu óók voor een mobiel abonnement van Orange kiezen, bellen met Orange Forever gratis 2000 minuten per maand van mobiel naar mobiel met iedereen die klant is bij Orange.

Mensen met een mobiel abonnement van Orange die nu óók een Orange ADSL Family abonnement afsluiten, krijgen daar met Orange Forever gratis een abonnement voor vaste telefonie bij. Hiermee kunnen zij bellen naar alle vaste reguliere nummers in Nederland, waar ze alleen het starttarief van 4 eurocent per gesprek voor hoeven te betalen. Bellen naar voicemail en andere vaste Orange Telefonie klanten is geheel gratis.

De klant kan zijn oude vaste telefoonnummer meenemen naar Orange, waarmee kan worden bespaard op de maandelijkse abonnementskosten.

Hoe kom je in aanmerking voor Orange Forever?

Consumenten die voor 31 augustus 2006 kiezen voor een Orange ADSL of mobiel abonnement, krijgen een persoonlijke code toegestuurd waarmee ze tot het einde van het jaar op www.openorange.nl kunnen aangeven dat ze, zolang ze klant zijn bij Orange gebruik willen maken van het Orange Forever aanbod.

Bestaande Orange klanten kunnen tot en met het einde van het jaar instappen op Orange Forever. Via de toegestuurde persoonlijke code kunnen zij op www.openorange.nl de komende maanden kenbaar maken of zij gedurende ze, zolang ze klant zijn bij Orange van Orange Forever willen profiteren.

Voor meer informatie kijk op www.orange.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ft.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: d.tamis@hvdm.nl

Over Orange

Orange is het merk van de France Telecom Group, een van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 147 miljoen klanten op vijf continenten.

In juni 2006 werd Orange het centrale merk voor producten en diensten op het gebied van mobiele communicatie, breedband en multiplay in Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland als onderdeel van de geïntegreerde operator strategie NExT van de France Telecom Group. Hiermee wordt de positie van Orange in Europa versterkt als het tweede grootste merk voor mobiele communicatie en internet. Tevens werd Orange Business Services het nieuwe merk voor alle zakelijke communicatieproducten en -diensten. Orange Business Services is in 166 landen en gebieden vertegenwoordigd en bedient wereldwijd klanten in 220 landen.

France Telecom Group heeft 23 mobiele en negen internetbedrijven wereldwijd. Op 31 maart 2006 had de Group 86,5 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 11,9 miljoen klanten voor internetdiensten. In Nederland had Orange op 31 maart 2006 1,9 miljoen klanten voor mobiele telefonie en 612.000 internetklanten.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.