Ingezonden persbericht


Persbericht Camping Rotterdam

Camping Rotterdam terecht het Leukste Stadsevenement van Nederland.

Helaas, het zit er al weer op. De tenten zijn ingepakt en de Roteb heeft het terrein schoongemaakt. Maar wat was het een overweldigend feest! Met 22.000 bezoekers, een top programma en een uitverkocht campingterrein, was editie Camping Rotterdam 2006, de beste editie tot nu toe. Het evenement blonk uit van de kwaliteitsacts en mag zich terecht het Leukste Stadsevenement van Nederland noemen. Het programma bestond louter uit hoogtepunten.

Donderdagavond opende Camping Rotterdam weergaloos met The Ever Changing Band, Nederlands 85 beste muzikanten, wisselende na elk nummer van formatie. Op vrijdagavond streken The Cuban Brothers neer op de camping, het publiek had massaal gehoor gegeven aan het feit dat je deze boy's minimaal één keer in je leven moet hebben gezien. Op zaterdagavond kreeg, Robin Matrix, de winnaar van de Fred Kaps Goochelwedstrijd een staande ovatie en werden er waanzinnige prijzen gewonnen bij de Superbingo van Boys'rus. Op zondag kwamen er een heleboel gayminded people af op Bill's Birthday, waarbij de wet T-shirt verkiezing het populairste onderdeel was.

Maar ook overdag was het een drukste van jewelste bij Camping Rotterdam. Er zijn heel wat nieuwe liefdes opgebloeid bij de All You Need is Love Caravan. En wat was het lachen bij de Waardeloze Campingkampioenschappen. Ook de Boomerang Caravan en het Use-it Infopunt waren een geweldig succes. Club Fa heeft een heleboel mensen verwend met massages, maskers, voetenbadjes en een manicure. De Vikingen namen zondagmiddag het terrein even over en de Majorettes van het Jaar waren reuze blij met hun prijs.

Het campingterrein was volledig volgebouwd met meer dan 150 tenten. Ruim 1500 gasten konden genieten van een unieke overnachting op het Noordereiland.

Camping Rotterdam heeft op 19 mei de prijs voor het Leukste Stadsevenement in ontvangst genomen. Met recht kunnen we zeggen dat dit, zeker na deze editie, volledig verdiend is. Ook met dank aan het zonnetje!
---



Ingezonden persbericht