Ingezonden persbericht


Persbericht

Citrix GoToWebinar: het eerste betaalbare doe-het-zelf-pakket om online events op te zetten

~ Bereik de hele wereld met nieuwe marketingtool voor professionals en het MKB tegen 'all-you-can-reach' vaste licentieprijs ~

Vianen, 10 juli 2006 - Citrix Systems, marktleider op het gebied van access infrastructure solutions, introduceert de eerste on-demand service voor doe-het-zelf webevenementen. Citrix GoToWebinar is de nieuwste toevoeging aan het portfolio van collaboration tools en biedt marketeers de eenvoudigste en best betaalbare oplossing voor het houden van online evenementen, zoals grote sales-presentaties en marketing-bijeenkomsten.

GoToWebinar is verkijgbaar volgens het 'All you can reach'-principe: iedereen kan onbeperkt presenteren aan een publiek tot wel duizend personen voor een vast maandelijks bedrag. "Het aanboren van nieuwe markten en het bereiken van klanten is voor de meeste organisaties al lastig, maar voor eenmansbedrijven en kleine organisaties zijn veel bestaande middelen ook nog eens veel te duur," aldus Brett Caine, group vice president en general manager van Citrix Online, een divisie van Citrix Systems. Met GoToWebinar komt daar verandering in en wordt het gemakkelijk en betaalbaar om potentiële klanten, waar ook ter wereld, te bereiken via het internet."

Met GoToWebinar is het mogelijk online doelgroepen te bereiken en een dialoog aan te gaan. Iedereen kan online presentaties geven aan publiek dat zich elders bevindt, productdemonstraties live uitvoeren, presenteren van de financiële cijfers, product lanceringen en ook training geven. De organisatoren en bezoekers van het webevenement zijn al binnen enkele seconden met elkaar verbonden. Omdat GoToWebinar als een on-demand dienst geleverd wordt, kunnen abonnees hun online seminars altijd direct starten.

GoToWebinar heeft een capaciteit die tot 1.000 deelnemers per evenement toestaat. De service is een uitbreiding van de veelgebruikte samenwerkings service Citrix GoToMeeting Corporate 3.0. Beide services zijn beschikbaar als een bundel. Om tijd te besparen bevat GoToWebinar de volgende functionaliteit:


- full-service registratie inclusief real-time rapporten
- eigen branding voor de klant van de webinar-materialen en geautomatiseerde templates voor e-mails
- mogelijkheden om binnen een paar seconde een onderzoek af te nemen onder deelnemers
- een webinar dashboard om het publiek te monitoren
- eenvoudige manier om snel van presentator te wisselen

# # #

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van access infrastructure solutions. Meer dan 180.000 grote organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie. De complete Fortune 100 en 98% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2005 behaalde Citrix een omzet van $909 miljoen. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com