Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

10-07-2006
Herinnering aanvraag toelage uitwonende studenten

In de gemeente-info van 10 mei werd u geïnformeerd over de toelage uitwonende studenten. Ouders (of verzorgers) van uitwonende studenten kunnen in aanmerking komen voor een gemeentelijke toelage van maximaal 113,45 per maand.

Aanvragen voor een toelage voor het schooljaar 2006/2007 moeten voor 1 oktober 2006 bij de gemeente binnen zijn. Bij het aanvraagformulier moet een aantal bijlagen ingeleverd worden. Een van de bijlagen is het besluit van de Informatie Beheer Groep over uw aanvraag voor een tegemoetkoming in de onderwijsbijdrage en schoolkosten voor het schooljaar 2006/2007.

Let op! Om er zeker van te zijn dat u het besluit van de Informatie Beheer Groep op tijd zou ontvangen, moest de aanvraag voor de tegemoetkoming onderwijsbijdrage en schoolkosten voor 1 juni worden ingediend bij de Informatie Beheer Groep.
Heeft u nog geen aanvraag gedaan bij de Informatie Beheer Groep? Dan moet u dat zo spoedig mogelijk doen om de aanvraag voor de gemeentelijke bijdrage toch voor 1 oktober 2006 in te kunnen leveren.

Aanvraagformulieren voor de gemeentelijke bijdrage voor uitwonende studenten zijn verkrijgbaar via de website van de gemeente Ameland. U kunt ze ook ophalen bij de balie van de afdeling Welzijn op het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke Boeijen, telefoonnummer (0519) 555 571.

---

© 2006 Gemeente Ameland