Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Peter Pool benoemd tot hoofdredacteur GameZ.nl

Haarlem, 10 juli 2006 - IDG Nederland benoemt Peter Pool (32) met ingang van 1 juli 2006 tot hoofdredacteur van zijn website www.GameZ.nl.

Peter Pool trad op 1 september 2004 bij IDG in dienst als eindredacteur van het blad GamePro en werd op 1 maart 2005 benoemd tot redactiecoördinator van de voltallige gamesredactie. GameZ.nl is een van de grootste gamingplatformen van Nederland, met 150.000 unieke bezoekers en 2 miljoen pageviews. GameZ.nl heeft 2.500 betalende leden.

Raimon Gort, algemeen directeur: "De benoeming van Pool komt op een logisch moment. Niet alleen heeft Peter Pool aan de basis gestaan van de huidige site, ook zal hij met zijn ploeg de aankomende tijd nieuwe functionaliteit aan de site gaan toevoegen. De afgelopen periode heeft aangetoond dat hij als geen ander de markt en de gebruikersbehoeften snapt, dus is deze benoeming een logisch gevolg".

Peter Pool, hoofdredacteur: "We hebben het laatste half jaar hard gewerkt om GameZ.nl nog beter op de kaart te zetten. Het team zal de komende periode de ingezette koers verder perfectioneren. Ons streven is om GameZ.nl tot een begrip te maken voor gamers in Nederland en België".

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.


---

Noot voor de redactie (