2e persbericht van maandag 10 juli 2006

Eindhoven, 10-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidscontrole

De politie controleerde maandag tussen 09.20 uur en 14.40 uur op de John F. Kennedylaan op snelheid. In totaal werden 1950 voertuigen gecontroleerd. 787 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid werd niet geregistreerd.

Helmond: Aanrijding fietser en vrachtwagen

Maandag vond rond 13.10 uur op de Engelseweg een aanrijding plaats tussen een 76-jarige fietser uit Deurne en een 52-jarige bestuurder van een vrachtwagen uit Vilnius (Lithouwen). De fietser kwam vanuit de Engelseweg. Op het kruispunt Engelseweg-Churchilllaan kwam deze in botsing met de vrachtwagen die vanuit de Churchillaan kwam. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Waalre: Bouwmaterialen weggehaald vanaf bouwterrein

Tussen zaterdag 15.00 uur en maandag 07.00 uur werden vanaf een bouwterrein op de Heistraat bouwmaterialen weggehaald. Een kruiwagen, cementmixer en haspels zijn onder andere ontvreemd. Het terrein was afgesloten, maar door het losdraaien van bouten van het hekwerk en de poort werd het terrein betreden.