Motorola, inc.

Motorola en SELECSYS ondertekenen distributie-overeenkomst voor draadloze breedbandoplossingen van Canopy(R)

NIEUWLEUSEN, Nederland, July 10 /PRNewswire/ --

SELECSYS kondigt vandaag de ondertekening aan van een overeenkomst met Motorola, Inc. (NYSE: MOT) voor de distributie van het Canopy(R)-portfolio van Motorola met draadloze breedbandapparatuur in Nederland en België.

De Canopy-oplossingen maken deel uit van Motorola's MOTOwi4(TM)-portfolio met innoverende draadloze breedbandoplossingen en -diensten waarmee IP-netwerken worden gecreëerd, aangevuld en vervolledigd. Het MOTOwi4-portfolio levert IP-dekking voor vrijwel alle ruimtes en omvat oplossingen voor zowel private als openbare netwerken (Fixed, Mesh, Broadband over Powerline en WiMAX).

"Dankzij deze overeenkomst kunnen we oplossingen aanbieden en genieten we van de uitzonderlijke naambekendheid van de marktleider in draadloze communicatie, die bovendien bekend staat om zijn kwaliteit en service," verklaarde Lucien de Groot, MD van SELECSYS. "Met deze aanvulling van onze bestaande portfolio wordt voor ons de weg geëffend naar sterkere groeiopportuniteiten en een nog betere en meer rendabele dienstverlening aan de klant."

"SELECSYS wordt in zijn sector bijzonder gewaardeerd voor zijn inzicht in de behoeften en de opportuniteiten van de klant. Dankzij deze overeenkomst kan SELECSYS zijn algemene productportfolio optimaliseren met rendabele draadloze MOTOwi4 Canopy-breedbandproducten," aldus Sal LoSchiavo, Directeur Canopy World-Wide Channels van Motorola.

Over Motorola

Motorola staat wereldwijd bekend voor zijn innovatie en leiderschap op het vlak van draadloze en breedbandcommunicatie. Gedreven door onze visie op naadloze mobiliteit doen de medewerkers van Motorola er alles aan om u op een eenvoudige en vlotte manier in contact te brengen en te houden met de mensen, de informatie en het amusement waaraan u behoefte heeft. Dit doen wij door must-haveproducten, must-do-ervaringen en krachtige netwerken te ontwerpen en te leveren, samen met een volledig assortiment aan ondersteunende diensten. Motorola is een Fortune 100-onderneming met een wereldwijde aanwezigheid en impact en een verkoopcijfer van $ 36,8 miljard in 2005. Meer informatie over onze onderneming, onze medewerkers en innovaties vindt u op www.motorola.com

Over SELECSYS

SELECSYS is gespecialiseerd in draadloze en mobiele communicatieapparatuur en is een officiële verdeler voor Motorola in Nederland en België. Het SELECSYS-portfolio bestaat uit Wireless Broadband, Mobile Data and Two-Way-radio. SELECSYS heeft dit productportfolio gebundeld in een volwaardig Business Service-pakket bestaande uit marketing, distributie, consultancy en onderhoud dat geleverd wordt aan en via ISP's, resellers en dealernetwerken in deze landen. SELECSYS zorgt voor een permanente ontwikkeling van het Business Service-pakket, wat leidt tot een hechte relatie met onze businesspartners ten voordele van de klanten die van deze apparatuur gebruik maken.

MOTOROLA en het logo met de gestileerde M werden geregistreerd bij het US Patent & Trademark Office. Alle andere namen van producten en diensten zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Website: www.motorola.com

Photo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20020307/MOTLOGO;
www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20020415/MOTNOTAGLOGO; AP Archive: photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk photodesk@prnewswire.com