Ingezonden persbericht


Iedere zondag in juli en augustus in Boxtel

Traditionele 'Zomerrondleidingen' op De Kleine Aarde

WAT: Traditiegetrouw worden op het Eco-park van De Kleine Aarde weer de zomerrondleidingen voor individuele bezoekers georganiseerd.

WANNEER: In de zomermaanden juli en augustus. De start is om 14.00 bij het Bezoekerscentrum. Duur totale rondleiding 1oe uur. De deelname aan de rondleiding bedraagt 7,75 euro per persoon (entree Eco-park en een kopje Koffie of thee inbegrepen). 'Vrienden' van De Kleine Aarde: gratis toegang.

HOE: Deze rondleiding wordt verzorgd door de speciale rondleid(st)ers van De Kleine Aarde. Alle bezoekers krijgen informatie over het ecologisch beheerde Eco-park met o.m. de natuurrijke siertuin, de geurige kruidentuin, de eetbare siertuin en de moestuin. Zij zijn nu op z'n mooist!

NIEUW OP PARK: De Energietuin met duurzame energietechnieken voor de eigen woon-/werksfeer getoond worden en het project Duurzaam op Stap (duurzaam toerisme met de vakantievoetafdruk). Verder informatie over het duurzaam gebouwde Bezoekerscentrum, de Voedseltentoonstelling en de Mondiale Voetafdruk. Uitvoerig aandacht ook voor de Bike Experience (speciale fietstestparcours voor bijzondere fietsen) en de expositie Werelds Wonen (trendy en duurzaam wonen).

KINDEREN: Voor de allerjongsten (4/6 jaar) is er het Aardmannetjespad (meerprijs E 1,50 per kind), voor kinderen van 7/8 jaar het Speurneuzenpad en voor kinderen van 9/12 jaar het Natuurpad . Beide laatste kosten E 2,50 per kind. Incl. echt diploma.

EN VERDER: Uitgebreide kaart voor goed eten en drinken in Eco-café (biologisch en uit eigen keuken). Voor de individuele bezoeker die het Eco-park liever op eigen houtje verkent aan de hand van het 'doe-het-zelf' verkengidsje, is De Kleine Aarde van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Toegang 5,- euro, 'Vrienden' gratis.

VERGADEREN/
OVERNACHTEN:
De Kleine Aarde is na reservering altijd geopend.


---

De Kleine Aarde, Centrum voor een Duurzame Leefstijl, Postbus 151, 5280 AD Boxtel. Bezoekadres: Klaverblad 1. Tel.: 0411 - 68 49 21, www.dekleineaarde.nl

---


---- --