Politie Zeeland


---


O-2656-2006 Vernielingen in verenigingsgebouw
Onbekenden hebben tussen afgelopen zondag en maandagmorgen vernielingen aangericht in een verenigingsgebouw aan De Huijbertstraat in Zierikzee.
Op de bovenverdieping van het pand waren uit een bar diverse goederen weggenomen en door de gangen gegooid en met afwasmiddel op de vloeren en ramen gesmeerd. Er was gespoten met een brandblusser en op het dak was een regenpijp vernield. Er zijn geen sporen van braak gevonden.

W-2657-2006 Snelheidscontrole bij wegwerkzaamheden
Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vanmorgen tijdens wegwerkzaamheden gecontroleerd op snelheid.
Het verkeer mocht ter plaatse 70 km rijden maar van de 3789 gecontroleerde voertuigen reden er 440 te hard.

O-2658-2006 Woningbrand in Goes
Vanmiddag rond 17.30 uur is er brand ontstaan in een appartement boven de Aldi aan de Oostwal.
De 83-jarige bewoner van het pand, belde zelf de brandweer nadat zijn televisie in brand was gevlogen. De bejaarde man kon op tijd zijn woning verlaten, de andere bewoners werden door agenten uit voorzorg uit hun woningen gehaald. Zij werden met een bakje koffie tijdelijk opgevangen in het Gasthuis. Nadat de brandweer de brand had geblust, kon iedereen weer naar huis. Behalve de 83-jarige man, hij is opgevangen door familie.

Aanvulling persbericht Z-2653 Zandsculpturen vernield
Vandaag meldde een 16-jarige jongen uit Oostburg zich op het politiebureau als zijnde de vernieler van de sculptuur. Vermoedelijk zal hij worden doorgestuurd naar bureau Halt.

---- --