MegaJobs vergroot bereik binnen ondernemersland

Vacatures nu ook op NU Z; alliantie met De Zaak

BAARN, 20060710 -- Nederlands grootste vacaturesite, MegaJobs (www.megajobs.nl ), breidt zijn bereik uit via twee sterke nieuwe partners, die beide een prominente plek hebben veroverd in het Nederlandse bedrijfsleven. Op NU Z (z.nu.nl ), nieuwsbron voor zakelijk Nederland, verschijnen bij nieuwsartikelen vacatures die gerelateerd zijn aan de inhoud van het nieuwsartikel. Hiermee verkrijgen die vacatures een nog beter gericht bereik. Met De Zaak, gelijknamig tijdschrift en website, werd een overeenkomst gesloten die de vele duizenden leden van De Zaak in staat stelt hun vacatures met korting te laten verschijnen op MegaJobs en haar partnersites.


De Zaak geldt voor zo'n 200.000 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als informatiebron en vraagbaak via o.m. tijdschrift, website (www.dezaak.nl) en persoonlijke telefonische ondersteuning. De Zaak is marktleider in het uitgeefsegment van het kleine mkb, en biedt haar leden ook financiële voordelen op allerhande terreinen. In dat kader werd een overeenkomst gesloten, waarbij leden van De Zaak een aantrekkelijke korting genieten op vacatureplaatsingen bij MegaJobs en haar partners.

In NU Z (www.z.nu.nl), een initiatief van ilse media groep, komt de nieuwsvoorziening voor zakelijk Nederland op één site samen. Deze nieuwe 'one stop-shop' voor de zakelijke internetgebruiker, put voor haar content uit meer dan 3000 zakelijke nieuwsbronnen. Via MegaJobs wordt daaraan nu ook de grootst denkbare selectie vacatures toegevoegd.
Dat NU Z in een forse behoefte voorzag, bleek al uit het feit dat de site in de eerste testmaand reeds een kwart miljoen bezoekers trok.

MegaJobs, dat recent nog de aandacht trok met de lancering van de digitale TV-zender MegaJobsTV, zet met deze beide nieuwe samenwerkingsverbanden een volgende stap in de uitbouw van haar business-to-businessbereik. Zowel waar het gaat om de plaatsing van vacatures - via De Zaak - als voor het bereik daarvan - via Nu Z.

Over MegaJobs
MegaJobs werd in oktober 2004 gelanceerd, en biedt inmiddels zo'n 75.000 vacatures, waarvan het merendeel actuele Nederlandse vacatures. MegaJobs is daarmee de grootste vacaturesite van de Benelux en wellicht van Europa. MegaJobs groeit met vele duizenden vacatures per maand. Werkzoekenden vinden op www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites.

De kracht van MegaJobs is mede gebaseerd op het sterke partnernetwerk, waardoor MegaJobs-vacatures ook te zien zijn op o.a. MegaJobsTV, ManagersOnline, Wannahaves.nl, Werksite.nl, Fashion.nl, Paginanieuws.nl, HRMnieuws.nl en Teletekst.nl.

Recent nam MegaJobs mede het initiatief voor de lancering van MegaJobsTV, Nederlands eerste TV-zender rondom het thema werk, loopbaan en opleiding.

Over De Zaak
De Zaak informeert en ondersteunt bijna 200.000 ondernemers uit het mkb bij hun bedrijfsvoering. Dit doet De Zaak door middel van haar tijdschrift, met themapockets, een wekelijkse elektronische nieuwsbrief, telefonische ondersteuning door bedrijfsspecialisten en via haar website: www.dezaak.nl.

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijke portfolio van websites, waaronder www.ilse.nl, www.startpagina.nl, www.nu.nl, www.overzicht.nl, www.web-log.nl en www.download.nl bereikt ilse media 63% van alle Nederlandse internetters van 13 jaar en ouder. De jeugd- en jongerenwebsites www.kaboem.nl en www.cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Samen genereren ilse media en newrulez 500 miljoen pageviews per maand op het internet.

Naast haar online activiteiten is ilse media uitgever van de welke informatiegidsen. Deze uitgaven en de website www.welke.nl, helpen de consument bij het maken van grote aankoopbeslissingen. ilse media is een onderdeel van Sanoma WSOY, uitgever van 62 magazines in Nederland.

Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl.