The Strokes in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Na het snel uitverkochte verrassingsoptreden in de Melkweg in december, komen The Strokes terug naar Nederland. Op dinsdag 11 juli staat de New Yorkse band in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint zaterdag aanstaande.

The Strokes breken in 2001 door met de hits 'Last Night' en 'Someday' van het debuutalbum 'Is This It'. Daarmee ontketenen ze wat al snel de 'New Rock Revolution' genoemd wordt: de terugkeer van de gitaar georiënteerde bandjes. 'This Is It' wordt in 2003 opgevolgd door 'Room On Fire'. Van deze twee albums worden wereldwijd meer dan drie miljoen stuks verkocht.

Met het eind vorig jaar verschenen 'First Impressions of Earth', waarop ook nieuwe single 'Heart In A Cage' te vinden is, bevestigen The Strokes definitief meer te zijn dan een hype.

Na afloop van het concert van The Strokes is er in de Postbank Lounge een afterparty met de Nederlandse gitaarband Johan, van wie half mei een nieuw album verschijnt.

MTV Brand New presents
The Strokes

+ support + afterparty met Johan

Dinsdag 11 juli 2006
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: E31
Aanvang: 20.00.

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (E 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (