Lusight Research kondigt de ontwikkeling aan van een ........

Lusight research

Lusight Research kondigt de ontwikkeling aan van een gloednieuw webgebaseerd Open Researchplatform voor Global Emerging Markets (GEM's)

NEW YORK, July 11 /PRNewswire/ --


- Lusights unieke waardepositie helpt instellingen om betere beleggingsbeslissingen te nemen, en maakt ze tegelijk ook productiever

Lusight Limited (www.lusight.com) kondigde vandaag aan dat het contracten heeft kunnen afsluiten met meer dan 40 grote instellingen en wereldwijde beleggers die het beleggingsplatform van Lusight proactief gebruiken. De vernieuwende onafhankelijke beleggingsresearch van het bedrijf richt zich uitsluitend op Global Emerging Markets (GEM's) met de nadruk op BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China).

"We hebben een unieke manier ontwikkeld om beleggingsresearch uit te voeren en te verspreiden: een webgebaseerd Open Researchplatform dat onze klanten online toegang geeft tot onze researchrapporten. Alle input en tools die we gebruikt hebben om onze research te doen, is ook beschikbaar voor onze klanten. Het gaat hier onder andere om bedrijfsgegevens, interactieve financiële modellen met base case voorspellingen en een krachtige analytische tool," aldus Paul Warme, medeoprichter, directeur en hoofd research van Lusight.

Lusight werkt wereldwijd samen met prominente instellingen om deze beleggers te helpen de beste beleggingsbeslissingen te nemen op een productieve manier die zowel tijd als kostbare hulpmiddelen bespaart.

"Lusight is duidelijk één van onze researchpartners omdat we snel betrouwbare beleggingsbeslissingen moeten nemen in de huidige Emerging Global Marketplace. Dankzij de informatie die Lusight ons levert, kunnen we onze tijd en ons geld veel efficiënter besteden," zei Tony Hann, Directeur, Global Emerging Markets, WestLB Mellon Asset Management.

Het Lusight Open Researchplatform is de kern van hun bedrijfsmodel. Het is een webgebaseerde financiële analysetoepassing die historische bedrijfsgegevens, interactieve financiële modellen, bedrijfsspecifieke financiële voorspellingen omvat, en een analytische tool waarmee gebruikers de gegevens in op maat gemaakte tabellen en grafieken kunnen organiseren en presenteren. Volgens Philip Harrison, medeoprichter en hoofd R&D: "Lusight dekt momenteel meer dan 400 bedrijven in de Emerging Markets. We willen ons researchteam in 2006 blijven uitbreiden om te voldoen aan de vragen van onze klanten voor een nog groter bereik en op maat gemaakte dienstverleningen."

Over Lusight Research

Lusight is een onafhankelijk bedrijf dat zich bezighoudt met beleggingsresearch en zich vooral op Global Emerging Markets richt. Het bedrijf is volledig onafhankelijk met een eigen kapitaal. Lusight doet geen zaken met de bedrijven die zij dekken; ze hebben geen trading desk en nemen geen standpunten in met betrekking tot aandelen. Bovendien heeft Lusight geen relaties met beleggingsbanken en zal dat in de toekomst ook niet hebben; en Lusight levert geen diensten die eigen zijn aan beleggingsbanken en zal dat ook in de toekomst niet doen. De enige activiteit van Lusight is om institutionele beleggers te helpen bij het nemen van hun beleggingsbeslissingen. De managers en de werknemers van Lusight zijn ervaren professionals inzake beleggingen in Emerging Markets en bekwame softwareontwikkelaars. De research van Lusight omvat ook evaluaties vóór beursintroducties, regelmatige Chart Insight Reports die bedrijfs- of sectorspecifieke trends of metriek tonen, en op maat gemaakte researchprojecten voor klanten. Lusight is gevestigd in Toronto, New York en Londen.

Contact:
Brenda A. Nichols
Lusight Research

+1-978-369-5900

+1-978-302-9200
Brenda.nichols@lusight.com

Website: www.lusight.com