Persbericht

HP maakt winnaars Software Channel Excellence Award 2006 bekend

Nederlands bedrijf NetScope valt in de prijzen

UTRECHT, 11 juli 2006 - HP maakt de twaalf winnaars bekend van de HP Software Channel Excellence Award 2006. Deze jaarlijkse prijs, die dit jaar voor de negende keer werd uitgereikt, beloont HP-partners in het EMEA-gebied (Europa, Midden-Oosten en Afrika) die uitzonderlijk hebben gepresteerd met HP OpenView. Deze prestaties hebben betrekking op licentieverkopen, implementatie, klantenservice en het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen op basis van HP OpenView. Een van de gelukkigen was het Nederlandse bedrijf NetScope.

"Channel-partners vormen een vitaal onderdeel van HP's softwarestrategie. De Channel Excellence Awards reiken we uit aan partners in ons groeiende EMEA-netwerk die excellente prestaties hebben geleverd", zegt Andy Isherwood, vice-president en algemeen manager van HP OpenView EMEA. "Onze partners plukken nu de vruchten van de investeringen die HP de afgelopen tijd in het HP OpenView managementportfolio heeft gedaan."

De Awards voor 2006 werden uitgereikt tijdens het HP OpenView Partner Executive Forum in Monte Carlo (Monaco), in aanwezigheid van de directies van grote HP-partners uit het EMEA-gebied.

NetScope wint HP Channel Excellence Awards 2006 voor HP OpenView De Nederlandse HP-partner NetScope kreeg de Award toegekend, omdat het bedrijf tijdens het afgelopen jaar opnieuw een van de beste verkoopcijfers voor HP OpenView-licenties in Nederland heeft gerealiseerd, met een groeicijfer van maar liefst 15% ten opzichte van het jaar ervoor.

NetScope is sinds 1998 een zeer betrokken HP OpenView-partner en mag zich sinds eind 2005 een van de weinige HP Platinum Business Partners in Nederland noemen. Het is al voor de vierde keer dat NetScope deze Award of Excellence krijgt toegekend, als erkenning voor de grote expertise op het gebied van HP OpenView. Door gebruik te maken van een in-house ontwikkelde methodiek, weet NetScope elke implementatie tot een succes te maken.

"Deze award is een erkenning voor de uitstekende prestaties van NetScope op het gebied van sales, implementatie en technische kennis van de HP OpenView Software", zegt Wim Jonkers, Algemeen Directeur van NetScope BV. "NetScope heeft al jarenlang een uitstekende reputatie op het gebied van HP OpenView en is de meest succesvolle HP OpenView partner op het gebied van network-, operations- & applicatiemanagement in Nederland. Klanten en prospects zien de waardering van HP voor het werk van NetScope zeker als een garantie voor onze kennis en kunde. Dat levert ons zeker voordeel op ten opzichte van de concurrentie. Momenteel investeren we met het bedrijf actief in innovatieve HP OpenView Change & Configuration-oplossingen."

De andere EMEA-partners die een HP Channel Excellence Award 2006 kregen uitgereikt, waren Aptronics uit Zuid-Afrika, het Franse Ares, BlueBridge uit Litouwen, Computer Information Systems uit Libanon, het Russische Complete, DataDuctus uit Zweden, het Duitse Insotec Software & Consulting, manag-E uit Noorwegen, Orion Servizi Informatici uit Italië, Pararede uit Portugal en het Britse Partners in IT.

Meer informatie over HP-software is beschikbaar op webadres http://www.hpsoftware-europe.com.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. Over de laatste 4 kwartalen, eindigend op 30 april 2006, behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 88,9 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

Contactpersonen voor de redactie:

Ragna Ouwerkerk 030- 222 32 40 ragna.ouwerkerk@hp.com of
H&K/MCS Natasja la Lau 023- 562 82 08 natasjal@monogram.nl

Hewlett-Packard Nederland
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
www.hp.nl