Gemeente Smallingerland

Doe mee aan de fietsoptocht bij opening van de Ring en de Slinger! 16 juni 2006

Op woensdagmiddag 12 juli is het eindelijk zover: de beide nieuwe fietsbruggen in Drachten, De Ring en De Slinger, worden feestelijk geopend. U kunt hier zelf een bijdrage aan leveren.

Hebt u een bijzondere fiets, zoals een antieke fiets, bakfiets, eenwieler of tandem, meldt u dan aan voor deelname aan een bonte fietsoptocht. Ook een gewone fiets kunt u bijzonder maken door de fiets en/of uzelf zo mooi en origineel mogelijk te versieren.

De prijs voor de origineelste deelnemer is een nieuwe fiets ter waarde van 500 euro.

Laat uw fantasie de vrije loop! De enige beperking die wij opleggen is dat uw fiets geen gevaar mag opleveren voor uzelf of andere deelnemers. Uw zicht mag niet worden belemmerd en versieringen moeten goed vast zitten.

Gemotoriseerde tweewielers mogen niet deelnemen.

Meer details over het tijdstip, verzamelplaats, programma en route van de optocht leest u binnenkort in Breeduit of op deze site. Wie zich wil opgeven maakt gebruik van de antwoordbon in Breeduit van 16 juni of stuur een e-mail met naam, adres, postcode en plaats + het aantal fietsen waarmee u meedoet aan de feestelijke fietstocht naar de afdeling Communicatie
De aanmelding moet uiterlijk op 7 juli bij de gemeente binnen zijn.