Gemeente Smallingerland

Feestelijke opening fietsbruggen De Ring en De Slinger 22 juni 2006

Op woensdagmiddag 12 juli is het zover: de beide nieuwe fietsbruggen in Drachten, De Ring en De Slinger, worden feestelijk geopend. En u kunt hier een bijdrage aan leveren!

Hebt u een bijzondere fiets, zoals een antieke fiets, bakfiets, riksja, eenwieler of tandem, meld u dan aan voor deelname aan een bonte fietsoptocht. Ook een gewone fiets kunt u bijzonder maken door de fiets en/of uzelf zo mooi en origineel mogelijk te versieren.

De verzamelplaats is tussen 13.30 en 14.00 uur bij Heineken, Fahrenheitlaan 8 in Drachten. De start is om 14.00 uur. Iedere deelnemer wordt bij vertrek gefotografeerd. De foto's worden beoordeeld door een deskundige jury.

Meedoen is beslist de moeite waard. De prijs voor de mooiste, gekste of origineelste fiets is een gloednieuwe fiets. Laat uw fantasie dus de vrije loop! De enige beperking die wij opleggen is dat uw fiets geen gevaar mag opleveren voor uzelf of andere deelnemers. Uw zicht mag dus niet worden belemmerd en versieringen moeten goed stevig worden bevestigd. Gemotoriseerde tweewielers mogen niet deelnemen.

Wilt u meedoen, lever dan onderstaande bon ingevuld in op het gemeentehuis of stuur hem op.

Ja, ik doe mee aan de bonte fietsoptocht op 12 juli

Naam

Adres

Pc+woonplaats

Uw aanmelding moet uiterlijk vrijdag 7 juli binnen zijn.